Čtvrteční jednohubky - 7. července
Novinka Čtvrteční jednohubky - 7. července

Čtvrteční jednohubky - 7. července

Michal Burian

Michal Burian

13

Red Dead Redemption pro Xbox One, bezdrátový adapter DualShocku 4, soud s cheat-makerem Overwatch, demo EA Sports UFC 2, Persona 5 s jistotou v Evropě a další zprávičky.

Reklama

Skvělá westernová akce Red Dead Redemption od Rockstaru se již zítra připojí na seznam Xbox 360 her, které jsou zpětně kompatibilní s konzolí Xbox One. Díky této skutečnosti vzrostly prodeje Xbox 360 verze raketovým tempem, některé zahraniční obchody hlásí, že se titul prodává o 6000 procent lépe po pouhých 24 hodinách po oznámení. Prodej Game of the Year Edition vzrostl o 2000 procent.

Sony si nechala certifikovat bezdrátový adapter. Objevují se názory, že to bude adapter DualShocku 4 pro zapojení do USB v PC.

Jakub Dvorský z Amanita Design na svém Twitteru prozradil, že připravují mobilní verze adventury Samorost 3.

Blizzard se soudí se známým cheat-makerem, který měl službu na cheaty a boty s měsíčním předplatným do Overwatch. Blizzard tvrdí, že tímto jednáním dotyčný poškodil komunitu Overwatch, stejně tak dobré jméno a pověst společnosti a zároveň kvůli němu Blizzard měl přijít o miliony či desítky milionů amerických dolarů v příjmech.

Nové gameplay záběry z Call of Duty: Infinite Warfare uvidíme 21. července v rámci Comic-Conu v San Diegu.

Pro konzole PlayStation 4 a Xbox One je dostupná trial verze EA Sports UFC 2. Demo je omezeno na pět hodin a k dispozici pouze do 11. července. Na PS4 budete stahovat 17,8 GB, zatímco 20,1 GB na Xboxu One.

Dead Island 2 je stále ve vývoji, ujišťuje vydavatelství Deep Silver a vzkazuje fanouškům, že se o hře dozvíme, až bude vývoj v pozdějším stádiu.

Handheld PlayStation Vita dostal aplikaci Twitch umožňující live streamy a nahrávat videa. Aplikace je kompatibilní také s PlayStation TV.

V týdnu se na PlayStation Store objevila zdarma ke stažení Yakuza 5. Šlo o chybu správce PSN, který ji za pár desítek minut napravil.

PS2 klasika The Warriors od Rockstaru je dostupná ve verzi pro PlayStation 4. Port podporuje jednoho až dva hráče, Remote Play a další klasické funkce. Za hru zaplatíte 409 Kč.

Personu 5 do Evropy doveze Deep Silver, datum vydání ale zatím neznáme. V Japonsku vyjde již 15. září 2016 a 14. února 2017 bude následovat Severní Amerika ve verzích pro PS4 a PS3. Deep Silver se zároveň postará o vydání dalších her, včetně 7th Dragon II Code: VFD a Shin Megami Tensei IV: Apocalypse.

V obchodech už je sběratelská edice Rocket League ve verzích pro PC, PS4 a Xbox One. Obsahuje základní hru se všemi vydanými DLC. Koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama