Novinka Další pohled pod pokličku Bokeh Game Studio

Další pohled pod pokličku Bokeh Game Studio

Martin Zavřel

Martin Zavřel

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tvůrci původního Silent Hillu a Forbidden Siren nezahálí.

Reklama

Zatímco celý herní svět vášnivě diskutuje teorie o Hideo Kodžimovi a Abandoned, původní tvůrci Silent Hill a Forbidden Siren série ve svém novém, nezávislém studiu jménem Bokeh Game Studio nezahálí. V nejnovějším vývojářském videu se můžete podívat na záběry z mocap natáčení, ve kterém je možné zahlédnout herní postavu muže v moderním plášti, jak používá zbraň připomínající brokovnici nebo jakýsi dlouhý (ohnivý?) meč.

Vývojáři se také dále rozpovídali o jejich záměru vytvořit hru, která nebude jen hardcore horor (takovým byla třeba Siren, kde většinu střetů s monstry nešlo vyhrát silou). Nová hra by měla využívat strašidelné atmosféry, ale žánrově spadat spíše do rajónu akčních adventur. Takový popis docela sedí třeba na Silent Hill. Rozhodně ale nepřijdeme o děsivé momenty, jelikož během hry údajně budeme muset občas něco obětovat a tento proces údajně místy bude poměrně nechutný. Cílem vývojářů je vyloženě rozhodit psychiku hráče, právě tak, jak to dobré horory dělají.

Pokud vše půjde podle plánu, měli bychom se hry dočkat v roce 2023. Zatím vzniká primárně pro PC platformu, ale autoři by ji rádi dostali také na co nejvíce konzolových platforem.

Další pohled pod pokličku Bokeh Game Studio
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama