Slitterhead Novinka Slitterhead od tvůrců Silent Hillu ukazuje střípky souboje i hratelného psa

Slitterhead od tvůrců Silent Hillu ukazuje střípky souboje i hratelného psa

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hra působí překvapivě akčně.

Reklama

Vývojáři z japonského studia Bokeh vydali vývojářský deníček zaměřený na testování jejich připravovaného hororu Slitterhead. V něm se objevují záběry z rané verze hry, lze z nich ale mnohé vypozorovat. Titul se například zdá být až překvapivě akční, pozornosti neunikne ani část s ovladatelným psem.

V boji proti patřičně japonským – designově nápaditým – monstrům využívá hrdina zbraň na blízko, pistoli a v jednu chvíli jakési drápy ne nepodobné Wolverinovi. Za pomoci svého druhu magických schopností se v boji hráč léčí.

Hlavní ovladatelnou postavou je zřejmě mladá dívka, která se objevuje v krátkém prostřihu už na začátku videa. Do rukou ale hráči dostanou také zvířecího hrdinu. V závěru deníčku vidíme ovladatelného psa, jak se naviguje nejspíš ulicemi města za pomoci jistého šestého smyslu.

Studio Bokeh založil původní tvůrce Silent Hillu Kejčiro Tojama a několik jeho kolegů, kteří s ním pracovali také na sérii Siren. Hudbu má na starosti dvorní skladatel Silent Hillu Akira Jamaoka. Datum vydání Slitterheadu ani platformy, na které zamíří, zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama