Demo Blue Reflection: Second Light vyšlo pro PS4 a Switch
Novinka Demo Blue Reflection: Second Light vyšlo pro PS4 a Switch

Demo Blue Reflection: Second Light vyšlo pro PS4 a Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Aktualizace po vydání hry přidají nové filtry pro Photo Mode, hardcore režim a další.

Reklama

Koei Tecmo vypustilo demo hry Blue Reflection: Second od Gustu. Pokud jste si jej ještě nevšimli, tak je k dispozici ve verzích pro PlayStation 4 a Switch v Evropě i v Severní Americe.

V demu si můžete projít Prolog i část hry v podobě Story Dema. Prolog nabízí příběh Ao úplně od začátku, kdy se poprvé probudí ve snovém světě hry a Story Demo vás seznámí se základy hry, jako je crafting, průzkum a bitvy. Hráči kteří projdou prologem dema získají v plné hře bonusy v podobě Bunny – Head Accessory a Fragment - Preparing for the Unknown.

Zároveň bylo potvrzeno, že bude po vydání hry uvolněna celá série bezplatných aktualizací, které budou přidávat další obsah v podobě nových filtrů do Photo režimu anebo třeba hardcore obtížnost.

První aktualizace vyjde 23. listopadu a bude obsahovat všechny nové filtry pro Photo Mode (včetně akvarelu a šrafování) a možnost fotit postavy v Reflector formě.

21. prosince budou pro fotografický režim uvolněny všechny nové fotorámečky a idol pózy, spolu s možností vytvořit si ve škole Photo Studio. Dále přibude hardcore režim obtížnosti s příhodným názvem MUST DIE. Bitvy pak budou extrémně náročné, ale nepřátelé jsou nejen silnější, ale zvyšuje se také pravděpodobnost získání unikátních předmětů.

Od 14. ledna 2022 bude k dispozici další aktualizace Photo režimu přinášející Pixel Art filtr a další pózy postav.

Blue Reflection: Second Light vyšla v Japonku pro PlayStation 4 a Switch 21. října a 9. listopadu vychází v Evropě a Severní Americe pro PlayStation 4, Switch a přes Steam pro PC. Naše dojmy z hraní naleznete zde.

Zdroj: Koei Tecmo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama