Diablo II: Resurrected umožní převedení pozic ze staré verze hry
Diablo Novinka Diablo II: Resurrected umožní převedení pozic ze staré verze hry

Diablo II: Resurrected umožní převedení pozic ze staré verze hry

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Pokračujte tam, kde jste před lety skončili.

Reklama

Diablo II: Resurrected bylo pro mnohé vrcholem letošního BlizzConu (nebo tedy spíše BlizzConlinu), kdy se není čemu divit. Původní dvojka má dnes již kultovní status a mnoho hráčů se k tomuto dílu pravidelně vrací.

A tyto navrátivší se lidi rozhodně potěší možnost převedení starých uložených pozic z původní hry do tohoto remasteru.

To bylo oznámeno producentem hry, Matthewem Cederquistem, během rozhovoru s webem IGN, respektive s jeho mutací pro Střední východ.

"Ano! Ponechte si své staré uložené soubory! Když jsme pracovali na [remasteru], přemýšleli jsme, jestli staré uložené pozice budou fungovat, a my jsme je tam nějak nacpali a ono to fungovalo!" - řekl Cederquist v rozhovoru.

To tedy znamená, že pokud tyto soubory někde naleznete, tak budete v této vylepšené verzi moci pokračovat tam, kde jste kdysi skončili.

Na PC pak bude podpora rozlišení až 8K, zatímco na next-genu hra poběží ve 4K při 60 FPS. Své si užijou i majitelé širokoúhlých monitorů a těšit se můžeme na možnost zoomování. Na řadu přijde také podpora modifikací, ale je možné, že některé věci budou zakázané, jelikož moderní Battle.net zabrání jakémukoli hackerství v souborech.

Vydání remasteru je plánováno na letošní rok pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama