Diablo II slaví 20. výročí
Diablo 2 Novinka Diablo II slaví 20. výročí

Diablo II slaví 20. výročí

Ondřej Partl

Ondřej Partl

16
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

V rámci oslav můžete získat nový skin v Diablu III.

Reklama

Ani se tomu nechce věřit, ale včera tomu bylo přesně 20 let od vydání legendárního ARPG Diablo II, které nemá na svědomí nikdo jiný, než společnost Blizzard Entertainment.

Během hraní této kultovky padlo za oběť mnoho myší (v té době ještě dost možná kuličkových) a pravděpodobně i mnoho vztahů, jelikož hon za tím nejlepším vybavením nebral konce a hlavně byl neskutečně zábavným.

V rámci oslav tohoto výročí si pak Blizzard pro fanoušky připravil speciální skin do jeho pokračovatele Diabla III. To znamená, že pokud se do hry od dnešního dne přihlásíte, dostaneme exkluzivní Prime Evil "křídla", které vás promění do takové menší verze Baala.

Zdroj Imgur

Partička z Carbot Animations, kterou můžete znát pro jejich krátké animované filmečky či speciální reskin prvního StarCraftu, k této příležitosti taktéž vytvořila krátké animované video, krásně zobrazující momenty, kdy jsme se marně snažili připojit do her a porazit legendárního boose Baala kvůli lepšímu vybavení.

Fanoušci se posléze pomalu mohou začít těšit na vydání Diabla IV, které je sice stále v nedohlednu, avšak rozhodně vypadá nadějně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama