Do světa Falloutu zavítáme i v papírovém RPG
Fallout Novinka Do světa Falloutu zavítáme i v papírovém RPG

Do světa Falloutu zavítáme i v papírovém RPG

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy pkgsrc Desková hra

Oficiální pen-and-paper RPG od společnosti Modiphius Entertainment vyjde v roce 2020.

Reklama

Jestli se rádi vracíte do světa Falloutu, ale už vám nestačí videohry, deskovky nebo Monopoly, začněte pomalu vyhlížet rok 2020. Společnost Modiphius Entertainment totiž právě na příští rok připravuje oficiální pen-and-paper RPG Falloutu. Představte si DUngeons & Dragons, potažmo Dračí doupě, jen s možností hrát v prostředí dobře známé pustiny zdevastované jadernou válkou.

Papírové RPG na motivy série Fallout, na jehož vznik upozornil například PC Gamer, dosud nemá oficiální název, už nyní ale víme, že využívá systém 2d20, s nímž se lze setkat i v ostatních projektech firmy Modiphius Entertainment, konkrétně ve hrách Mutant Chronicles, Infinity, Conan, Star Trek Adventures nebo John Carter of Mars. Tvůrci pod vedením Sama Webba (Star Trek Adventures) přitom slibují propracovaný RPG zážitek s herními systémy zaměřenými na akci.

Modiphius Entertainment připravuje také druhé papírové RPG, které je do určité míry samostatně hratelným rozšířením deskové hry Fallout: Wasteland Warfare, jež sází na miniatury. Expanze až pro 6 hráčů a jednoho gamemastera bude na trhu od letošního léta, přičemž opět nabídne možnost cestovat v pustině světa Falloutu, bojovat se zmutovanými monstry a potkávat obyvatele, pro něž je nehostinná pustina domovem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama