Dočkáme se hraného traileru Death Come True?
Novinka Dočkáme se hraného traileru Death Come True?

Dočkáme se hraného traileru Death Come True?

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Apple iOS Android Android

Tvůrce Danganronpy připravuje multiplatformní titul.

Reklama

Začátkem prosince oznámil tvůrce série Danganronpa práci na multiplatformním titulu Dead Come True, který vyniká v několika směrech. Z prvních obrázků se může zdát, že grafika postav bude stejně detailní jako u série Yakuza, ale rovnou můžeme zapomenout na jejich "gumový" pohyb. U Dead Come True totiž není nic digitální a vše bylo natočeno s živými herci.

Na režisérskou židličku a za scénářem stojí tvůrce Danganronpy Kazutaka Kodaka a dostupná má ve verzích pro PlayStation 4, Switch, PC, iOS a Android. K vydání má dojít v příštím roce 2020 pod hlavičkou společnosti Izanagi Games. "Vývoj hry probíhá pro každou platformu zvlášť a postupuje vpřed, ale okolnosti se mohou změnit v závislosti na kontrolních procedurách," uvedli Izanagi Games.

Příběh hry Dead Come True se odehrává v hotelu a hlavní postavou je Makoto Karaki (hraje jej Kanata Hongo), který je zároveň hledaný sériový vrah. Ztratil však úplně paměť. Nepamatuje si kdo je nebo proč je v hotelu a až sledováním zpráv v televizi se dozví, že je hledán pro několik vražd.

Ovládá ale zvláštní schopnost Time Leap, která se projeví při jeho smrti. Můžete se tak vrátit do minulosti, ale když je pronásledován jako zločinec, komu vůbec může věřit, před kým má být opatrný a jaká je jeho skutečná identita. Vašim úkolem bude opakovat rozhodnutí, a také Makotovu smrt, a odhalit pravdu.

Mrzet nás může jen to, že má Dead Come True prozatím vyjít v roce 2020 pouze v Japonsku.

Zdroj: Twitter, Izanagi Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama