Easter egg v The Division 2 by mohl prozradit lokaci dalšího Assassin’s Creed
Novinka Easter egg v The Division 2 by mohl prozradit lokaci dalšího Assassin’s Creed

Easter egg v The Division 2 by mohl prozradit lokaci dalšího Assassin’s Creed

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

29
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Plakát na zdi odkazuje do Valhaly.

Reklama

Co byste řekli na Assassin’s Creed z chladného severu, plného drsných Vikingů, nesmlouvavé divočiny a smrtelně nebezpečné zimy? Čerstvý objev ze hry The Division 2 by mohl přesně toto naznačovat. Uživatel Wikipedie a všímavý hráč druhého pokračování The Division s přezdívkou AlifMorrisonudin v jedné z lokací „postapokalyptického“ Washingtonu objevil plakát s vikingským bojovníkem a nadpisem Valhala. Nejzajímavější je však předmět, který tento seveřan drží ve své pravé ruce. Tento kulatý zlatý předmět na první pohled nevypadá nijak zvlášť zajímavě, pokud si jej však prohlédnete na přiblíženém obrázku, zjistíte, že by se mohlo jednat o bájné Jablko z Ráje, typické pro Assassinskou sérii.

Nebylo by to poprvé, co Ubisoft takovým způsobem představuje své hry. Vzpomeňte třeba na misi ve Watch Dogs 2, ve které jste ukradli trailer na hru Pioneer. Tu jsme si sice dosud nezahráli, francouzská společnost však potvrdila, že se jedná o skutečně připravovaný titul. Nebo třeba hostování Sama Fishera v předloňském Ghost Recon: Wildlands. Nový Splinter Cell sice oznámený nebyl, pevně ale všichni věříme, že tento easter egg směřuje k vysněnému představení.

Jak je už dlouho známo, letos nový díl ze série Assassin’s Creed nevyjde. Značka si dala rok pauzu, aby vývojáři mohli zapracovat na změnách a Ubisoft uvede novinku na trh v roce 2020.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama