Série Assassin's Creed žánr RPG jen tak neopustí
Novinka Série Assassin's Creed žánr RPG jen tak neopustí

Série Assassin's Creed žánr RPG jen tak neopustí

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Assassin's Creed Odyssey totiž předčilo veškerá očekávání.

Reklama

Pokud by vás zajímalo, kterým směrem se značka Assassin's Creed bude ubírat dál, možná pro vás máme odpověď. Výkonný ředitel společnosti Ubisoft Yves Guillemot se totiž nechal slyšet, že Assassin's Creed Odyssey překonal očekávání ve všech ohledech. Nebál se také označit sérii za významnou značku mezi hrami RPG žánru, čímž vlastně potvrdil, že další pokračování bude jen více prohlubovat nově nastavené RPG elementy.

Jestli jste tedy fanoušky staršího stylu Assassin's Creed, a doufali jste, že Origins a Odyssey byla jen malá odbočka, dobré zprávy vám nejspíše nepřinášíme. Těšit se tak alespoň můžete třeba na remastrovanou verzi Assassin's Creed 3, který bude obsahovat i hru Liberation. S graficky vylepšeným indiánem Connorem budete moct pobíhat po střechách a lesích v době americké revoluce už koncem března na PS4, Xbox One a PC, anebo 21. května poprvé na Nintendo Switch. Remaster je také součástí Season Sassu pro Odyssey.

Jak jste spokojeni vy se směřováním této série? Líbí se vám posun do RPG, nebo jste spíše fanoušky starších dílů? Letos si velký díl AC dává pauzu, návratu se dočkáme v roce 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama