Everybody’s Gone to the Rapture vstupuje do alfy
Novinka Everybody’s Gone to the Rapture vstupuje do alfy

Everybody’s Gone to the Rapture vstupuje do alfy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1

Připravovaná first-person adventura se pomalu ale jistě rýsuje.

Reklama

Indie studio The Chinese Room nepatří k těm nejznámějším. Autoři Dear Esther, módu pro Half-Life 2, se však snaží vydobýt své jméno a jedním z možných taháků by mohla být nadějně vypadající záležitost s výmluvným názvem Everybody’s Gone to the Rapture. Mělo by jít o příběhovou adventuru z pohledu první osoby odehrávající se v rozlehlém, otevřeném světě. Příběh vás provede vyprávěním šesti hlavních postav prožívajících vlastní dobrodružství v zatím blíže nespecifikované apokalypse.

Dobrá zpráva, hra vstoupila do alfy. To v podstatě znamená, že titul nabral obrysy, tvůrci obstáli u Sony Santa Monica a pilně pracují. Dle autorů se tak blízké dny budou nést ve znamení práce na technické stránce hry, řešení bugů, vážných chyb a práci na detailech, kterými je zatím šedou kostru hry třeba zaplnit. Kromě toho autoři slibují i působivý soundtrack a profesionální voice acting. Vše tak nasvědčuje tomu, že nezávislí borci dávají do tvorby opravdu vše.

To se odráží i na vnější komunikaci, která nebude v blízké době patřit k těm nejintenzivnějším. Dle slov týmu není čas na žádné pompézní prezentace nebo rozvleklé rozhovory. Je ho třeba investovat do náročného vývoje. Doufáme tedy, že z úsilí The Chinese Room vyplyne něco opravdu povedeného. Sluší se snad jen poznamenat, že finální produkt bude možno zakusit pouze na PlayStation 4. O podpoře PC nebo ostatních platforem se vývojáři vůbec nezmiňují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama