Ex-GRIN vývojáři zakládají studio Whiteout
Novinka Ex-GRIN vývojáři zakládají studio Whiteout

Ex-GRIN vývojáři zakládají studio Whiteout

Michal Burian

Michal Burian

Bývalí zaměstnanci studia GRIN vytvořili zbrusu nový tým s názvem Whiteout a podle oficiální zprávy připravují projekt, který poběží na CryEngine 3.

Reklama

"Máme několik velmi zajímavých konceptů ve vývoji," vysvětlil jeden ze zakladatelů studia Whiteout, Joel Fagerlund a dodal: "V současné době pracujeme na větším projektu, který poběží na CryEngine 3. Díky této vynikající technologii a podpory od Cryteku jsme schopni vytvořit velmi působivou hru."

Fagerlund dále naznačil, že se tým Whiteout chce zaměřit na digitální distribuci, což znamená, že jejich chystaný titul bude pravděpodobně k dostání pouze v digitální formě. Co se týče samotné hry, tak o ni zatím nevíme nic, pouze, že ji tvůrci přirovnávají k Limbo a Joe Danger. Neopomněli však ani Bionic Commando: Rearmed, na němž pracovali v bývalém GRIN. Mohlo by tedy jít o nějakou arkádu.

Studio GRIN skončilo v srpnu loňského roku kvůli nesnesitelné finanční situaci. Členové týmu se tentokrát rozprchli do všech světových stran a někteří zakládají nová studia, stejně jako Whiteout, ve kterém jsou prozatím tři členové z bývalého týmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama