Forza Motorsport 7, Sea of Thieves a Destiny 2 na PC v plné parádě
Destiny 2 Novinka Forza Motorsport 7, Sea of Thieves a Destiny 2 na PC v plné parádě

Forza Motorsport 7, Sea of Thieves a Destiny 2 na PC v plné parádě

Michal Burian

Michal Burian

18

V dnešní době by to měl být standard, teď to máme černé na bílém.

Reklama

Na PC Gaming Show se objevili zástupci her Forza Motorsport 7, Sea of Thieves a Destiny 2, aby pohovořili o tom, jak jejich hry budou na počítačích úžasné a co vše hráčům umožní. V dnešní době by to měl být standard, ale teď to máme černé na bílém.

Forza Motorsport 7 byla oficiálně oznámena včera večer na tiskové konferenci Microsoft a vyjde již 3. října letošního roku na Xbox One a Windows 10. Na PC se pochlubí kompletní podporou myši a klávesnice, stejně tak celé řady periférií a příslušenství. Forza 7 bude na PC podporovat téměř každý volant nebo jinou periferii, včetně ovladačů od PlayStationu, dokonce i DualShock.

Důležité je, že Forza Motorsport 7 bude mít odemčenou frekvenci snímků za sekundu a podporu monitorů 21:9. Hra je hratelná na HDTV při 60fps, jen potřebujete odpovídající high-end PC. Ostatní se budou muset spokojit se středním nebo nízkým nastavením. Pro tvůrce ale bylo hlavní, aby hru pořádně optimalizovali. Tak snad se jim to povedlo.

Pirátské dobrodružství Sea of Thieves bylo včera odloženo, nevyjde v průběhu letoška, ale až na jaře 2018. Na PC Gaming Show tak nebylo moc co ukazovat, místo toho jsme byli ujištěni, že Windows 10 verze bude mít odemčenou frekvenci snímků za sekundu a podporu různých rozlišení, včetně 4K.

Odemčený framerates a podporu 21:9 bude mít i Destiny 2, první díl na PC nevyšel, zatímco druhý na počítače bude. Zároveň se Bungie dušují, že Destiny 2 využije všechna jádra vašeho procesoru. Samozřejmě nechybí podpora klávesnice a myši spolu s dalšími doplňky, včetně rozlišení 4K.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama