Hráči se snaží bizarním způsobem dostat k platinové trofeji z Concordu
i Zdroj: Firewalk Studios
Concord Novinka Hráči se snaží bizarním způsobem dostat k platinové trofeji z Concordu

Hráči se snaží bizarním způsobem dostat k platinové trofeji z Concordu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Moc času už jim nezbývá.

Reklama

Společnost Sony v úterý oznámila konec neúspěšné akce Concord, která se s okamžitou platností přestala prodávat na PC i PlayStationu 5. Kromě plánu na vrácení peněz dosavadním majitelům hry vývojáři přistoupili k rychlému vypnutí serverů, které své brány uzavřou již v průběhu pátku. 

Někteří hráči se rozhodli, že zbývající čas věnují snaze o zisk platinové trofeje. Největší výzvou se v tomto směru stal požadavek na dosažený 100. úrovně. Při běžném hraní by splnění této mety zabralo minimálně několik dní či spíše týdnů, které ale zájemci o platinovou trofej z důvodu blížícího se vypnutí serverů nemají. 

Vynalézaví hráči však našli způsob, jak na požadovanou úroveň vystoupat rychleji. Konkrétně využili pravidel režimu Rivalry, ve kterém stačilo po začátku hry seskočit do propasti mimo mapu. Navzdory okamžité smrti získá poražený tým okamžitě slušné množství zkušeností. 

Právě opakováním tohoto postupu je podle všeho možné relativně rychle vystoupal na 100. level a po splnění dalších požadavků získat vytouženou platinovou trofej, která bude mít v případě Concordu jistý punc vzácnosti. Nedá se totiž předpokládat, že by se k ní dokázalo propracovat příliš hráčů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama