Indian #82 - HALO: Reach vs. Mass Effect 2 DLC
Novinka Indian #82 - HALO: Reach vs. Mass Effect 2 DLC

Indian #82 - HALO: Reach vs. Mass Effect 2 DLC

Redakce

Redakce

4

Ve středu se odvysílal další díl Indiana! Tentokrát se kromě nových informací z celé herní scény a vyhlášení soutěže o hru R.U.S.E. mohli diváci podívat na dvě nové akční pecky a srovnat je mezi sebou!

Reklama

Celý nový díl se nesl v duchu tématu: "Hrajete rádi za dobrou nebo zlou postavu?". V pořadu tak padlo spousta zajímavých názorů na role-playing.

Skvělé hodnocení si odneslo dobře zpracované DLC pro Mass Effect 2: Lair of Shadow Broker s románkem jako bonus. Sci-fi akční střílečka exkluzivně pro Xbox 360 HALO: Reach na tom taky není špatně, což se nedá říct o indie napodobenině hříčky Echoes - Swarm Arena? Největší zklamání však představoval titul Souboj titánů.

Tentokrát vyjímečně Indian připravil dvě Preview Ghost Recon: Future Soldier a PORTAL 2. V novinkách jsme ale probrali inovativní From Dust, shrnuli novinky ohledně Diablo 3 a předvedli si novou nezávislou hru Hydrophobia!

Pokud vám středeční díl utekl, rozhodně doporučujeme tento hodinový pořad zhlédnout. Díl #82 můžete vidět přímo zde na Zing.cz. A pokud máte zájem vidět Indiana živě, není nic jednoduššího než se připravit na příští středu - kdy od 17:00 zde na Zing.cz nebo na INDIAN-TV.cz budeme mít speciální Showtime díl, ve kterém si představíme pořádně PLAYSTATION MOVE!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama