Jade Raymond založila nové studio
Haven Novinka Jade Raymond založila nové studio

Jade Raymond založila nové studio

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

To pracuje na nové IP pro PlayStation.

Reklama

Jade Raymond během včerejšího dne oznámila vznik nového studia Haven Entertainment, jenž má sídlo v kanadském Montrealu a je složeno ze zkušených členů videoherního průmyslu.

Společně s tím také bylo ohlášeno, že do tohoto studia investovala společnost Sony Interactive Entertainment, kdy prvním projektem bude dosud neohlášená hra kompletně nové značky pro PlayStation.

"Jsem velmi nadšená z této příležitosti vrátit se ke svým kořenům a pracovat s tímto talentovaným týmem na vytvoření nové IP společně. Spuštění nezávislého studia s podporou společnosti Sony Interactive Entertainment nám dává plnou svobodu posouvat hranice s podporou vydavatele, který hluboce rozumí tvůrčímu procesu výroby her a je známý výjimečnou kvalitou a pro hráčským přístupem na prvním místě." - prozradila Jade Raymond.

Raymond je zakladatelkou Ubisoft Toronto (Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist) a Motive Studios, přičemž stála u vytváření sérií jako je Assassin's Creed či Watch Dogs. Naposledy působila jako víceprezidentka divize Google's Stadia Games and Entertainment, která byla nedávno zrušena.

Oficiální stránku studia naleznete zde, avšak ta je prozatím prázdná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama