Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (33.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (33.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (33.týden)

Redakce

Redakce

5

Jedna z největších evropských herních výstav – GamesCom – pomalu končí a potůček vyčerpávajících informací a detailů je stále menší. To nám však nebrání v našem týdenním souhrnu, který je díky výstavě zatím nejnabušenějším, který jsme měli tu čest sepisovat. Připoutejte se, bude to jízda.

Reklama

Vzhledem k enormnímu návalu denních novinek, za které vděčíme GamesComu, je opravdu nad naše síly vypisovat zde vše. Pro soustředění informací máme naštěstí sekce zaostření, kam vás také budeme odkazovat. Zde narazíte jen na to nejlepší, což bylo tento týden obzvláště těžké vybírat. Těšit se ale můžete na fůru oznámení, odhalení novinek i upřesnění spekulací. Nelenili jsme ani na poli článků, díky čemuž se můžete těšit na čerstvé recenze a preview v čele s Kane & Lynch 2: Dog Days. Zapomenout nemůžeme na nášup médií všeho druhu. Máte tu tak k dispozici bohatou nabídku nových trailerů, stejně jako aktualizované a zbrusu nové galerie.

Novinky

Týden začal zlehka. Připomněli jsme vám betu PES 2011, vývoj CoD 8 a odhalení nového RPG Dungeons. Pondělí však bylo pouze zátiší před bouří. Další den přišel neutuchající tok novinek, který začal oznámením Front Mission 3 na PS3 a PSP, odhalení PC verze Lost Planet 2, zajímavě vypadající akce Gun Loco, evropským datumem vydání Kinectu či novinkou Age of Empires Online. Také bylo možné shlédnout videokonferenci EA ze začátků GamesComu, kterou si lze pustit i zpětně. Pokračovali jsme odhalením zbrusu nových Heroes, druhého dílu Mass Effectu konečně na PS3, datumem vydání druhého Dragon Age či odhalení nového dílu univerza Warhammer – Retribution.

Středa začala sprškou oficiálních oznámení, pod kterou se dostal Virtua Tennis 4, nový Ratchet & Clank či konečně potvrzená FPS Resistance 3. Následovalo datum vydání veleočekávaného Portalu 2, přejmenování tajemného projektu Dust a velmi obsáhlá novinka o chystaném Assassin´s Creed: Brotherhood. Středa pak pokračovala odkladem Front Mission Evolved a krátkým náhledem do budoucnosti s datumem příštího GamesComu.

Čtvrtek hned odstartoval exkluzivní informací o možném třetím dílu strategie Dawn of War, oznámením druhého dílu RPG Risen a novými detaily o inFamous 2. Následovala opět odhalení. Představilo se Dance Evolution pro Kinect, PC verze Red Faction: Battlegrounds a dokonce zašla řeč o šestému dílu Gran Turisma.

Pátek dorazil o něco dříve, nával novinek totiž začínal pomalu slábnout. Pořád ale bylo o co stát. Hned z rána nám zvedla náladu informace o možném pokračování akční pecky Far Cry a potvrzení pokračování vývoje zajímavé adventury Beyond Good & Evil 2. Hned poté jste se mohli dočíst dojmy z demoverze NHL 11 a oznámení nových hrdinů z chystaného MMO Old Republic.

Víkend už pak byl v odpočinkovém tempu a přinesl jen oznámení středověké strategie Crusader Kings 2 a třetího dílu skvělého RPG Sacred. Také jste si mohli přečíst, že se druhý díl Mafie dočkal dalšího kladného hodnocení. Dnešní novinky už pak představili uživatelské lodě z neustále se připomínajícího MMO Old Republic, a také tajné exkluzivity konzole PS3, o kterých se toho více dozvíme v následujících dnech.

Jak jste si tedy mohli povšimnout, tento týden byl na novinky a zprávy z herního světa nanejvýše úrodný. Sepsali jsme však toho pro vás mnohem více. Pro úplné pokrytí stačí zabrousit do naší sekce GamesComu, kterou najdete zleva na úvodní stránce Zingu, případně pod linkem výše. A nezapomeňte, dnes máte poslední možnost zúčastnit se naší soutěže o 3 strategické tituly!

Články

Nezpoměli jsme na vás ani co se delších článků týče. Proto jsme hned zkraje nabídli recenzi na druhý díl městské akce Crackdown a preview na očekávané vskřísení série Driver – San Francisco. Prostředek týdne jsme plně nechali v rukou GamesComu, abyste se počtem informací nepřejedli. V pátek jsme ale pokračovali našimi dojmy z demoverze chystaného simulátoru H.A.W.X. 2, exkluzivní recenzí na druhý díl brutální akce Kane & Lynch a nakonec i závěrečným speciálem Mafie, který vám osvětlil ty nejlepší módy prvního dílu.

Videa

Nebyl by to GamesCom bez omračující sbírky nových trailerů. A že jich bylo. Týden začal odhalením Tony Hawka: SHRED, komentovaným hraním Crysis 2 a oznamovacím trailerem na arkádovou oddychovku ze stáje Red Faction. Luxus pokračoval pohlednicemi z Arcanie, představením Heroes a jedním z nejlepších trailerů výstavy, což si bezpodmínečně vysloužil Dragon Age 2.

Pokračovalo se limitovanou edicí NFS: Hot Pursuit, multiplayerovým trailerem z Killzone 3 či velmi pěkným hraným filmečkem z Resistance 3. Písemná odhalení následovaly i trailery z Ratchet & Clank: All 4 One, Fighters Uncaged a Warhammer 40k: Dawn of War 2 – Retribution. Následovalo nádherné technologické demo projektu Dust, ukázka Diabla 3 a brutální video z chystané akce Splatterhouse.

Zing samozřejmě nabídl mnohem více videí, která by ale bylo škoda vypisovat sem. Zajděte se podívat na vlastní oči do naší sekce Videí.

Obrázky

Jak obvykle jsme pro vás vybírali ty nejlepší screenshoty z chystaných i starších her. Nesmíte minout především naše denní souhrny z výstavy, jež naleznete pod následujícími odkazy: souhrn 1, souhrn 2, souhrn 3. Kromě nich jsou na Zingu i zbrusu nové galerie:

Ratchet & Clank: All 4 One

Virtua Tennis 4

Warhammer 40k: Dawn of War 2 – Retribution

From Dust

The Shoot

Lionheart: King´s Crusade

Postal 3

Více v sekci Nové galerie od stránky 4 do dneška. Také jsme pro vás aktualizovali následující galerie:

Red Faction: Battlegrounds

Fable III

Kane & Lynch 2: Dog Days

FIFA 11

Dead Space 2

Medal of Honor

Need for Speed: Hot Pursuit

Bulletstorm

Crysis

Diablo 3

F1 2010

F.E.A.R. 3

Dungeon Siege 3

Mortal Kombat 9

Assassin´s Creed: Brotherhood

From Dust

Zaklínač 2

Více galerií najdete v naší sekci Aktualizovaných galerií od stránky 5 do dneška.

Závěr

Tímto náš dnešní souhrn končí. Týden se šťastnou číslovkou 33 byl pro Zing velmi šťavnatý a my doufáme, že jste si to užili stejně, jako my. Vraťte se i zítra pro další nášup čerstvých informací a zpráv ze světa her, které pro vás hledáme z první ruky. Můžete se těšit i na mnohem, mnohem více. Zůstaňte s námi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama