Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (5.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (5.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (5.týden)

Redakce

Redakce

5

Pátý týden máme za sebou a ten věru nezklamal. Pojďme se podívat na to nejlepší a nejzajímavější, co se za sedm dní událo.

Reklama

Tentokrát jsme zabrali především v oblasti článků a přinesli vám spoustu skvělého obsahu. Nezaostávali jsme ani v novinkách a informacích z herního světa a multimediální sekci, kde máte k dispozici čerstvé trailery. Jdeme na to.

Novinky

Hned zkraje jsme se dozvěděli o banování prodejců zlata v WoW a stále aktivním a slibně vypadajícím projektu Hero. Ubisoft nám také slíbil, že PC verze Assassin‘s Creed: Brotherhood nebude jen obyčejný port. Odhalení podlehly zbrusu nové online závody SEGA Rally Arcade i nové informace dorazily i od ztichlého projektu I am Alive.

Shift 2 potvrdil brněnský okruh, Arkham City pak svou rozlehlost. Aktivně vypadá i filmové zpracování akce Uncharted, kde se nyní hledá zastupitelka Eleny. Multiplayer Black Ops představil nejpopulárnější zbraně a perky hráčů a Arkham City otevřel vrátka už podruhé. Nabídl čerstvou galerii obrázků.

Více informací bylo odhaleno o slibně vypadajícím pokračování Ratchet & Clank a my se dušovali především ze zveřejněných hardwarových nároků očekávané sci-fi FPS Crysis 2. Velmi slibně se rýsuje i fantasy rubačka Dark Souls a sci-fi akce Armored Core V. Zasmáli jsme se u parodie na Call of Duty, aka Duty Calls a přičichli i ke střílečce Brink v nové galerii.

Pátek se honosil debutovými informacemi o třetím dílu legendární série Battlefield. Informačnímu nášupu podlehlo také chystané SSX a fantasy RPG TES V: Skyrim. Víkend potěšil datumem vydání reinovovaných závodů DiRT 3 a dalšími detaily třetího Battlefieldu. Otevřela se nám i nová online hra se zombíky, zbrusu nový díl Ridge Racera, Limitovaná edice Battlefieldu 3 a v neposlední řadě krvavý rating Dragon Age 2.

Bleskovky

Novinky jsou jako vždy ruku v ruce s blevkovkami, jež doplňují informační nášup krátkými zprávami. Zde máte ty nejzajímavější za týden:

- Včera skončila multiplayerová demoverze Xbox 360 verze Crysis 2.

- Vydání sci-fi střílečky Inversion oficiálně stanoveno na 7.února 2012.

- Odložení Homefrontu postihlo i evropské vydání, vyjde až 18.3.

- Studio Irrational Games se opět rozroste, hledá nové zaměstnance.

- RPG Dungeon Siege 3 vyjde v Evropě 27. května, zatímco v USA 22.3.

- Guild Wars 2 nabídnou demo na výstavě PAX East, a to 12. března 2011.

- Saints Row 3 plánuje vydání na podzim letošního roku.

- Splinter Cell Classic Trilogy HD vyjde pro PS3 v USA 22. března 2011.

Články

Tento týden se nám poštěstilo vás obdařit skvělými články, v jejichž čele stojí recenze na veleúspěšný horor Dead Space 2. Vezmeme to ale popořadě. Pondělí vás nalákalo na preview hopsačky Bionic Commando: Rearmed 2. Úterý nabídlo již zmíněný Dead Space 2, středa pak naše dojmy z prezentace akce Homefront včetně videoblogu. Čtvrtek potěšil návratem Dukea a pátek završily naše dojmy z tutoriálu očekávaného RPG Deus Ex: Human Revolution.

Blogy

Nespala ani naše komunita, která zásobuje každý den články koutek Blogů. Zde najdete ty nejlepší za týden:

- Preview Homefront

- Recenze Portal

- To nejzajímavější z letošního CES 2011

- Série: Ratchet & Clank

- Call of Duty vs. Bulletstorm

Videa

Zing by nemohl být ani bez každodenních aktualizací naší videogalerie. A co se nám za týden urodilo? Především slibně vypadající znovuzrození akce Hero – Awakened. Launch trailer k Bionic Commandu a brutální video na třetí díl sci-fi akce Resistance. Crysis 2 opět potěšil luxusním akčním trailerem, který následoval vtipně pojatý Ratchet. Yakuza 4 předvedl, že nebude jen o bezhlavém střílení a poprvé se nám ukázal i Battlefield 3. Následoval parádní trailer ze sci-fi pokračování série Deus Ex a nášup ukončíme debutem závodů Ridge Racer: Unbounded.

Závěr

A jsme u konce. Doufáme, že jste se tento týden bavili a můžete si být jisti, že vám přineseme to nejlepší z herního průmyslu i ten další. Těšit se můžete např. na dojmy z demoverze zběsilé akce Bulletstorm či recenzi na očekávané závody Test Drive Unlimited 2. Zůstaňte s námi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama