Jednohubky – čtvrtek, 2. srpna
Novinka Jednohubky – čtvrtek, 2. srpna

Jednohubky – čtvrtek, 2. srpna

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Hry od Atari ve vozech Tesla, Yakuza 6 možná také na PC, jen jeden Spyro na disku, demo The Walking Dead a další.

Reklama

Slavný miliardář Elon Musk přišel s novým nápadem. Domluvil se s Atari, že automobily značky Tesla budou obohaceny o klasické hry této společnosti. Mezi prvními bude Missile Command nebo Pole Position. Hry bude možné ovládat pomocí dotykového displeje a v budoucnu dokonce i díky volantu. Do vozů se tituly Atari dostanou prostřednictvím aktualizace firmwaru V9.00 a budou ve stylu easter eggů. Musk hledá další vývojáře. Někteří mají zájem vytvořit exkluzivní hry pro Teslu.

Ve fyzické edici Spyro Reignited Trilogy bude na Blu-ray disku pouze první díl. Zbývající dva bude nutné stáhnout. Je to zvláštní rozhodnutí, když Crash Bandicoot N. Sane Trilogy měl všechny remasterované verze na disku.

Farmáři z celého světa se mohou na počítači spojit a užít si Stardew Valley v novém kooperativním módu podporujícím dva až čtyři hráče. Společně se budou starat o farmu, podnikat dobrodružství atd. ConcernedApe chystají ještě rozšíření obsahu.

Není to tak dávno, co se Sega dušovala, že bude více svých her vydávat na počítače. Poté potěšila fanoušky japonské open-world akce Yakuza, když oznámila a včera vydala díl Yakuza 0 na PC (za 20 euro, cca 500 korun). To ale není vše. Příznivci tohoto stylu se mohou v dohledné době těšit i na Yakuza Kiwami, která nemá stanovené přesné datum vydání. Navíc dalším na řadě má být podle všeho Yakuza 6: Song of Life. PC verze Yakuzy 6 nebyla oficiálně oznámena. Místo toho se objevila ve finanční zprávě společnosti Sega. Pochopitelně může jít o překlep, ale i o nešťastné odhalení, které se teprve chystá.

Kanadská firma Elmer's Manufacturing Ltd. oznámila, že ve Farming Simulator 19 budou její překladače značky Haulmaster. Půjde o modely 1300, 1600 a 2000. S tím, že později mohou přijít další. Překladače budou v různých barvách.

Jednohubky – čtvrtek, 2. srpna

Budete hrát F1 2018 s volantem? Podívejte se na podporované volanty a ovladače pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Pro PlayStation 4 a Xbox One vyšlo demo finální sezóny The Walking Dead. Vývojáři nám umožní vyzkoušet si patnáctiminutový úryvek, aby čekání na první epizodu (14. srpna i pro PC) bylo o něco snesitelnější. Pro PC demoverze není.

Srpnová nadílka pro předplatitele služby Xbox Game Pass je ve znamení první sezóny Hitmana. Zahrát si nově budete moci i Ryse: Son of Rome, Dead Rising 2, The Escapists: The Walking Dead, Ruiner, Kinect Rush: A Disney Pixar Adventure a Dandara.

Ještě jedno demo. Pro PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch je k dispozici demo Yoku’s Island Express, která se koncem května vyklubala na svět.

Japonsko opět dobilo Spojené státy. Zařízení NES Classic Mini se stalo nejprodávanější konzolí června v USA. Nintendo si navíc nemůže stěžovat ani na prodej her. První je Mario Tennis Aces a na pátém místě Mario Kart 8. Mezi nimi God of War, GTA V, The Crew 2 a Far Cry 5.

Microsoft vylepšuje dashboard Xboxu One. Nově nabízí záložku pro Xbox Game Pass, kde naleznete všechny dostupné hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama