Jednohubky – čtvrtek, 26. července
Novinka Jednohubky – čtvrtek, 26. července

Jednohubky – čtvrtek, 26. července

Michal Burian

Michal Burian

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Halo Infinite možná bez podpory Play Anywhere, Metro Exodus, World War 3, God of War bez tajemství, těžší Morrowind a další.

Reklama

Jak jste si nejspíš všimli, po E3 jsme jednohubky vypnuli z důvodu dovolených nejen na straně Zingu, ale také u vydavatelů a vývojářů. Před blížícím se Gamescomem se začíná objevovat více a více zajímavostí. Tím pádem jednohubky vracíme, ale rozmýšlíme se, v jaké formě je vrátíme. Rozhodněte o tom v anketě.

ANKETA: Chci jednohubky

Bude nebo nebude Halo Infinite součástí programu Play Anywhere (koupíte jednu digitální verzi a automaticky máte přístup k Xbox i Windows 10 verzím)? O tom se v posledních dnech vedou debaty na internetu. Oficiální stránky u popisku nového Halo nezmiňují Play Anywhere a samotný Microsoft vzkázal, že více informací o hře prozradí až budou připraveni.

Metro Exodus obsáhne bohatý systém pro úpravu a přizpůsobení zbraní. Plus půjde vylepšovat i vybavení, kupříkladu helma, prozradil Huw Beynon v rozhovoru pro GamingBolt.

První gameplay záběry z multiplayerové střílečky World War 3, spokojit se musíme s tímhle videem, které bylo natočeno kamerou. Více uvidíme na Gamescomu.

Dnes v osm hodin večer našeho času začíná bezplatný víkend Overwatch na PC. Jde o plnohodnotnou hru se všemi hrdiny, mapami a módy.

Hráči God of War objevili poslední tajemství ve hře, i když je pravděpodobné, že ve světě Krata a jeho syna existují ještě další, o kterých se vůbec nemluví.

Jste fanouškem The Elder Scrolls a máte rádi výzvy? Jeden modder připravil hardcore obtížnost pro oblíbený Morrowind. Více o modifikaci zde.

Mezinárodní olympijský výbor (IOC) uspořádal o víkendu debatu o možnosti zahrnout eSports do programu Letních olympijských her v Paříži (uskuteční se v roce 2024). IOC a GAISF si pozvali více než 150 zástupců z herního průmyslů. Mezi nimi byli profesionální hráči, organizátoři akcí, vydavatelé a sponzoři, zatímco olympijské hry zastupovali sportovci, národní olympijské výbory nebo partneři. K oficiálnímu závěru se nedošlo, nebylo to ani v plánu. V dohledné době budou další debaty.

Majitelé PC verze No Man's Sky na GOG.com si na multiplayer musejí počkat. Vývojářům bude ještě nějaký čas trvat, než online složku hry připraví pro GOG Galaxy systém. Multiplayer by měl být na GOG.com dostupný do konce letošního roku.

21. srpna na PlayStation 4 vyjde rychlá bojovka Brawlout s řadou známých postav. Bonusem je Yooka-Laylee.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama