Jednohubky k obědu - čtvrtek 31. března
Novinka Jednohubky k obědu - čtvrtek 31. března

Jednohubky k obědu - čtvrtek 31. března

Michal Burian

Michal Burian

10

Dark Souls 3 z 80. let, Automobilista v problémech, PES 2017, nová umělá inteligence od Microsoftu, Steam se staršími hrami a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Nedávno si Microsoft ořízl menší ostudu, když jeho umělá inteligence Tay začala být na Twitteru rasistická, hájit Hitlera a doporučovala PlayStation 4 před Xboxem One. Tay se vše naučila od lidí, kteří se jí ptali na různé otázky stále dokola. Včera Microsoft spustil další AI, jde o umělou inteligenci, která vám okomentuje nahraný obrázek.

Tvůrci Automobilista musejí řešit jednu nepříjemnost, nějaká nejmenovaná firma podala nárok na autorská práva a Valve hru ze Steamu stáhli, než se vše prošetří. Projektový manažer Renato Simioni uklidňuje hráče, že přijali vhodná opatření, aby problém vyřešili. Valve musí ale vše prověřit, což může trvat několik dnů. Dle všeho šlo o majitele práv na nějaké vozy, hra totiž obsahuje licencovaná i nelicencovaná auta.

Letos vyjde nové PES, Konami to s tím koncem vývoje AAA her nemyslelo tak vážně. Komentátor Jim Beglin na svém Twitteru potvrdil, že začínají nahrávat nový komentář pro PES 2017.

Do PS4 si můžete stáhnout aplikaci Twitch, umožní vám sledovat jakýkoliv živý přenos, komentovat a mnoho dalšího. Aplikace má jen 56 MB.

Marketing her bývá občas zvláštní, jedno takového zvláštní video vyšlo pro Dark Souls 3. Ukazuje, jak by tohle hardcore RPG vypadalo v 80. letech na VHS.

Na Steamu je možné koupit jednu legendu, konkrétně leteckou akci Star Wars: Rogue Squadron z roku 1998. Stát vás bude necelých 10 euro.

Microsoft se činí, ve zpětné kompatibilitě pro Xbox One je nově Dead Space z roku 2008. Máte chuť si zahrát hororovou akci na nové generaci?

Pokud se rozhodnete koupit digitální verzi Star Fox Zero, tak do Wii U budete stahovat 7,5 GB.

Šanghajské studio Spicy Horse, které založil American McGee, propustilo velkou část svých zaměstnanců. McGee se rozhodl, že končí s vývojem free-to-play titulů z důvodu velké konkurence a raději se zaměří na něco jiného. Spousta hráčů by chtěla novou Alenku. Vyslyší je?

Mohutný Alex se přidává na seznam hratelných postav Street Fighter V. Původně se Alex objevil ve Street Fighter III z roku 1997.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama