Jednohubky k obědu - pondělí 19. září
Novinka Jednohubky k obědu - pondělí 19. září

Jednohubky k obědu - pondělí 19. září

Michal Burian

Michal Burian

26

Krabička PC verze Titanfallu 2 zřejmě bez disku, budoucnost Killzone, patch PES 2017, veterán opustil Blizzard, spekulace o PlayStation 5, prodeje WoW: Legion a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/dopoledne/odpoledne/večer čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Již zítra odpoledne si na Zingu budete moci přečíst recenzi na závody Forza Horizon 3.

Warior64 na svém Twitteru zveřejnil obal PC verze Titanfall 2, na kterém stojí, že v krabičce nebude žádný disk. Místo něho bude v krabičce jen kód, kterým aktivujete hru na Originu a poté stáhnete do počítače. EA se zatím k tomu nevyjádřili.

Guerrilla Games nevylučují, že se v budoucnu vrátí k sérii Killzone. Šéf vývoje se dokonce nechal slyšet, že tuto značku milují. V současné době se ale soustředí na PlayStation 4 exkluzivitu Horizon Zero Dawn.

PES 2017 dostalo důležitou aktualizaci, která upravila soupisky jednotlivých týmů, aby odpovídaly letním přestupům.

Blizzard opouští veterán Chris Metzen. K tvůrcům Warcraftu, StarCraftu a Diabla nastoupil před více než 20 lety. Nyní se chce věnovat své rodině. Chce zpomalit a odpočinout si.

Máte rádi spekulace? Tak to pro vás mají analytici hned dvě. Dle nich má být konzole Nintendo NX odhalena v říjnu letošního roku a Sony má už ve druhém čtvrtletí 2018 vydal PlayStation 5, aby držela krok s Xbox One Scropio od Microsoftu.

Westernová akce Red Dead Revolver má vyjít pro PlayStation 4 v rámci PS2 Classics. Hra se už dokonce objevila v australské verzi PSN a má 2,76 GB. Jde o předchůdce skvělého Red Dead Redemption.

Bayonetta, Blob 2, Arkanoid Live!, QIX++ a Of Orcs and Men nově ve zpětné kompatibilitě Xboxu One.

Že se World of Warcraft: Legion moc neprodává? Cha! Šestá expanze WoWka za pouhých 24 hodin prodala 3,3 milionů kusů. Nejvíc pochází z Battle.netu.

Před časem prozradil producent hry Nier: Automata Yosuke Saito chuť vytvořit plnohodnotné demo hry. Během akce na letošní TGS pak Square Enix potvrdili, že už na demu pracují

Nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii je BioShock: The Collection. Následuje PES 2017, NBA 2K17, Overwatch, ReCore, Rocket League, Unchated 4, GTA V, No Man's Sky a Deus Ex: Mankind Divided.

Dnes večer bude vydán launch trailer Gears of War 4. Zatím teaser.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama