Jednohubky k obědu - středa 7. září
Novinka Jednohubky k obědu - středa 7. září

Jednohubky k obědu - středa 7. září

Michal Burian

Michal Burian

10

Xbox One Elite pro PlayStation 4, nová hra od Square Enix, steelbook u remasterovaného Skyrim, demo FIFA 17, nový Humble Bundle nebo snaha Ubisoftu zůstat nezávislou společností.

Reklama

Dobré ráno/dopoledne/odpoledne/večer čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Někdo vzal Xbox One Elite ovladač a vyrobil jeho kopii pro PlayStation 4. Nelegální gamepad se pod názvem PS4 Elite Controller dokonce objevil v nabídce obchodu Target. Pokud by se skutečně prodával, Sony i Microsoft by rychle reagovali, ovladač totiž porušuje jejich patenty.

Square Enix na Tokyo Game Show představí novou akční hru. Zatím nevíme, o co půjde. K odhalení dojde 14. září v odpoledních hodinách našeho času.

Demo FIFA 17 vyjde 13. září, potvrdili lidé z EA Sports. Vyzkoušet si budete moci 11 týmů, včetně Realu Madrid, Manchesteru United, Chelsea nebo Paris Saint-Germain.

Ve zpětné kompatibilitě Xboxu One nově hry Deathspank: Thongs of Virtue, Bejeweled 3 a Gatling Gears.

Průzkum Ubisoftu na hráče Rainbow Six Siege naznačuje druhý Season Pass. Dotázaní si mají vybrat, který obsah by chtěli vidět v budoucím Season Passu. Zmiňovány jsou nové uniformy, skiny a exkluzivní věci pro přizpůsobení.

Bethesda představila steelbook, který bude u remasterované edice Elder Scrolls V Skyrim.

Australský klasifikační úřad udělil Dead Rising 4 věkové doporučení 18+, to není žádné překvapení, když si vezmeme, jak je hra krvavá a násilná.

Ubisoft se za každou cenu snaží udržet nezávislost a brání se převzetí od společnosti Vivendi (vlastní přes 20 procent akcií). Od července letošního roku rodina Guillemotová koupila další čtyři miliony akcií Ubisoftu v hodnotě 144 milionů eur, což zvýšilo jejich podíl o 3,5 procent. Na 29. září svolali setkání akcionářů, kde se akcionáře budou snažit přesvědčit, aby neprodávali své akcie firmě Vivendi.

Nová Humble Bundle nabídka obsahuje tituly od společnosti Sierra. Za pár dolarů si můžete koupit spoustu zajímavých her, včetně kolekce Police Quest, TimeShift, Gabriel Knight 1-3, legendární třetí a čtvrtý díl strategie Caesar nebo King's Quest Collection.

V novém čísle amerického časopisu Game Informer se dočteme nové informace o Horizon: Zero Dawn, konkrétně o příběhu, postavách, mechanikách a herním světě. Zatím se podívejte na obálku, kde je artwork hry. Vypadá to, že by mohlo jít o obal krabičky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama