Jednohubky k snídani - čtvrtek 1. června
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 1. června

Jednohubky k snídani - čtvrtek 1. června

Michal Burian

Michal Burian

23

Soundtrack Zaklínače 3 na vinylových deskách, nová hra od Cryteku, samostatný Modern Warfare Remastered, nová éra Ubisoftu nebo další hry ve zpětné kompatibilitě Xboxu One.

Reklama

Soundtrack Zaklínače 3 vyjde na vinylových deskách, K dostání bude od 2. června za doporučenou cenu 29,99 amerických dolarů. Kromě základní edice se dvěma deskami bude k dispozici i limitovaná edice s třetí deskou, obsahující hudbu z datadisku Srdce z kamene.

Tajemná akce Hunt: Showdown od Cryteku bude plnohodnotně představena v polovině června na E3 v Los Angeles. Zatím si připomeňte teaser trailer.

Další náznak, že v dohledné době vyjde samostatně Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Produktová stránka japonského Amazonu tvrdí, že na PS4 a Xbox One vyjde remaster samostatně 20. června. Stejný den zmiňoval i GameFly. Očekáváme i PC verzi.

Japonské RPG Nier: Automata od PlatinumGames se prodává velmi dobře, dosažených 1,5 milionu kusů překvapilo i vydavatelskou společnosti Square Enix.

Podle všeho unikla obrazovka výběru herní třídy z rozpracované verze Star Wars: Battlefrontu 2. Díky ní se můžeme poprvé podívat na vzhled klonovaného vojáka ve hře.

Ve svých 83 letech zemřel bývalý panamský diktátor Manuel Noriega. Ten se objevil v Call of Duty: Black Ops 2 z roku 2012, kde sehrál minoritní zápornou roli a pomohl hlavnímu antagonistovi Raulu Menendezovi. V roce 2014 podal Noriega na Activision žalobu za hanlivé vylíčení jeho postavy a pošramocení pověsti, avšak neuspěl a jeho případ soud zamítl.

Ve zpětné kompatibilitě Xboxu One budou brzy hry Splinter Cell: Conviction a Ghost Recon: Advanced Warfighter.

Začala nová éra Ubisoftu, francouzská společnost zveřejnila novou podobu svého loga. Jde o čtvrtou verzi. Ta nejnovější má reprezentovat novou éru s digitálními hrami a vytvářením impresivních herních světů.

Sega uzavřela obchodní dohodu s dvěma bývalými vývojáři Lionhead Studios, Gary Carr a Mark Webley ve firmě Two Points Studio pracují na nové značně. Podrobnosti se dozvíme začátkem příštího roku.

Strategie Dawn of War 3 dostala masivní patch, který přidává žebříčky a zlepšuje umělou inteligenci. Samozřejmě také opravuje různé chyby a problémy, včetně multiplayeru.

Hideo Kojima ukázal kryty na mobil ve stylu Death Stranding. Japonský designér chce, aby byly kryty brzy na trhu. Zatím nevíme, pro jaké mobily budou určeny. Vypadá to minimálně na iPhone 7.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama