Jednohubky k snídani - čtvrtek 1. září
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 1. září

Jednohubky k snídani - čtvrtek 1. září

Michal Burian

Michal Burian

11

Skladby z datadisků Zaklínače 3 a Deus Ex: Mankind Divided, rozšíření Phantom Pain nebude, spekulace o Nintendo NX, Angel City v Titanfallu 2 a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Vlastníte na PC datadisky Srdce z kamene a O víně a krvi pro Zaklínače 3 a chtěli byste si poslechnout jejich soundtrack? Pak zamiřte do bonusů na GOGu, Steamu nebo Originu, kde ho najdete ve formátu MP3 i FLAC. Soundtrack Srdcí z kamene čítá 11 skladeb, O víně a krvi 25 skladeb.

Na internetu se vynořily nové spekulace o Nintendu NX. Let's Play Video Games tvrdí, že současný vývojový kit nové konzole je o něco tlustší než 3DS XL. Co se gamepadu týče, ten má mít rozdělený D-pad podle DualShocku od Sony, navíc má mít i tlačítko pro pořízení obrázků a videí a jejich následné sdílení na sociálních sítích a YouTube.

Angel City je jednou z nejznámějších multiplayerových map v původním Titanfallu. Fanoušky tak jistě potěší, že bude součástí i Titanfallu 2. Oficiální Twitter studia Respawn potvrdil, že mapu Angel City přidá bezplatné DLC. K tomu budou mít třídenní předčasný přístup všichni, kteří si hru předobjednají. Na obrázek nebo gameplay záběry a informace o nové verzi Angel City si musíme ještě počkat.

Pokud jste už stihli dohrát Deus Ex: Mankind Divided a přetrpěli ty dlouhé závěrečné titulky, nepochybně jste zaznamenali povedenou rockovou skladbu, která je zčásti doprovází. Nyní si ji můžete poslechnout na YouTube v oficiální podobě.

Konami nemá v plánu zakončit příběh Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Žádné rozšíření neplánuje, natož misi 51, kterou původně Hideo Kojima ve hře chtěl.

Forza Horizon 3 na disku Xboxu One zabere 46,34 GB, oznámil Microsoft v souvislosti s tím, že americké účty si již mohou předběžně tyhle open-world závody stáhnout a připravit se na vydání - 23. září Ultimate Edition a 27. září standardní nebo Deluxe edice.

Nintendo bude 3DS podporovat nejméně do roku 2018, nová konzole s označením NX by neměla tento populární handheld ovlivnit, i když se očekávají nižší prodeje. Alespoň to tvrdí známá insiderka Emily Rogers. Více se o 3DS dozvíme již dnes od 16:00, Nintendo pořádá další Direct, který bude zaměřen právě na 3DS a jeho hry.

Seznam zpětně kompatibilních Xbox 360 her na Xboxu One rozšířily tituly Forza Horizon a Castle of Illusion Starring Mickey Mouse.

Na akci Call of Duty XP se objeví Snoop Dogg a Wiz Khalifa. Zároveň na tomto turnaji bude odhalena multiplayerová část Call of Duty: Infinite Warfare. Stanete se tak 2. září v 19:00 našeho času. V samostatné novince vám přineseme stream.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama