Jednohubky k snídani - čtvrtek 11. května
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 11. května

Jednohubky k snídani - čtvrtek 11. května

Michal Burian

Michal Burian

22
Platformy pkgsrc Desková hra

Droga v manuálu GTA V, hvězda ve FIFA 18, speciální obal kolekce WipEout, samostatně prodejný dock Switche a další zprávičky.

Reklama

Jedenáctiletý klučina na Floridě konečně od rodičů dostal vytoužené Grand Theft Auto V. Když krabičku otevřel a podíval se do návodu, nestačili se doma divit. V manuálu byl podezřelý balíček, ve kterém byla droga, konkrétně metamfetamin. Jde o jednu z nejpopulárnější drog na Floridě. Matka dítěte si stěžovala na Facebooku, hru koupila v řetězci GameStop a byla ráda, že klučina s balíčkem neexperimentoval, ale donesl ho rodičům. Podle všeho šlo o bazarovanou verzi hry, kterou zaměstnanci řádně nezkontrolovali.

Vedení EA před investory řeklo, že jsou nadšeni z Nintenda Switch a chtějí pro tuto konzoli více svých her. Zatím víme jen o FIFA 18.

Finanční výsledky Bandai Namco jsou velmi dobré, společnost zaznamenala v posledním fiskálním roce nárůst o 13 milionu jenů, celkově je Bandai Namco v zisku o více než 63 milionu jenů.

Hudebník Alexander Brandon, který se podílel na Deus Ex, Unreal, Thief nebo Torment: Tides of Numera, spolupracuje se studiem Retro na neohlášeném projektu. Možná nový díl spadající do série Metroid Prime.

Nintendo oznámila, že 23. června začne v Evropě samostatně prodávat dock ke konzoli Switch, včetně AC adapteru a HDMI kabelu. Cenu zatím neznáme.

Pokud budeme věřit videu, tak hvězdou FIFA 18 bude Paul Pogba, záložník Manchasteru United.

Na Kickstarteru uspěla desková hra Deadly Premonition, která je určena pro dva až čtyři hráče. Autoři vybrali již přes 92 tisíc dolarů, požadovali 50 tisíc.

Take On Mars od Bohemia Interactive se dočkalo další aktualizace. Ta opravuje pády hry v multiplayeru, přidává možnost vytvořit nástroje za pomoci 3D tiskárny a uvádí nové vozidlo. Jde o letoun Manned Aerial Transport, určený pro přesun a převážení menších objektů.

Digitální Switch verze puzzle plošinovky Rime bude nakonec stát stejně jako PS4 a Xbox One verze, tedy 35,99 euro. Původně měla být Switch verze o 10 euro dražší. 10 euro navíc zůstává u krabicové verze, ke které bude navíc kód ke stažení soundtracku.

Závody WipEout jsou spojeny s prvním PlayStationem. Sony si je nostalgie dost dobře vědoma, proto bude nadcházející PS4 hru WipEout Omega Collection (vylepšené díly Wipeout HD, Wipeout Fury a Wipeout 2048) prodávat ve speciální krabičce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama