Jednohubky k snídani - čtvrtek 12. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 12. ledna

Jednohubky k snídani - čtvrtek 12. ledna

Michal Burian

Michal Burian

7

Úspěch Rocket League, soutěž s Armou 3, PS4 dominuje prodejů, tajné zbraně v Modern Warfare, rozpad Turbine, brzy nové informace od God of War a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

V souborech Call of Duty: Modern Warfare Remaster byly nalezeny další zbraně, které se však neobjevily v původní verzi hry. Vedle automatické brokovnice Kamchatka 12 a poloautomatické pušky XMLAR se objevilo několik nových příslušenství. Jedná se například o holografický zaměřovač, prodlouženou hlaveň, termální optiku či dokonce duální pistole. Hra se dočká v brzké době velké aktualizace, která kromě oprav přidá hodně nového obsahu. Hráči se začínají bouřit a svojí kritikou bombardují Activision a vývojářské studio Raven Software.

Společnost Sony může být spokojena, PlayStation 4 je světově nejprodávanější konzole za poslední tři roky - od 1. ledna 2014 do 31. prosince 2016. PS4 vyšla v listopadu 2013. Minulý týden Sony oznámila, že se prodalo přes 53,4 milionů kusů.

Rocket League slaví další úspěch, Psyonix se pochlubili, že jejich hra překročila hranici 25 milionů registrovaných hráčů. Od listopadu 2016 jde o nárůst tři milionů hráčů. Ve stejné době jsme se dozvěděli, že se prodalo 8 milionů kopií, 4,4 milionů na PC. Podle Steamspy má v současné době PC verze 5,1 milionů.

Po větším zemětřesení ve studiu Turbine, velká část vývojářů odešla a založila vlastní studio, bylo oznámeno vypnutí serveru pro MMORPG titul Asheron’s Call. Ten tak po 17 letech končí, stejně tak jeho pokračování. K vypnutí her dojde 31. ledna 2017.

Společnost Bohemia Interactive pořádá ve spolupráci s Nvidií soutěž o nejlepší machinimu vytvořenou v enginu Army 3. O finalistech rozhodně během února komunita, o vítězích tvůrci hry, přičemž vítězové obdrží kromě trička Army 3 grafickou kartu GTX 1080 nebo GTX 1070.

Nedávný patch pro Assassin’s Creed: Syndicate opravil 4K a stabilizoval hru na konzoli PS4 Pro. Konkrétně došlo ke zlepšení podpory 4K a již zmíněné stabilizaci.

Gameplay trailer God of War, který byl zveřejněn v rámci červnové E3 2016, prolomil hranici 15 milionů zhlédnutí. Santa Monica Studios slibují, že se brzy dozvíme nové informace.

Ještě před páteční prezentací Nintenda Switch byla oznámena nová hra. Domněnky se potvrdily, na Switch skutečně vyjde Shovel Knight, včetně nové kampaně Specter of Torment. Majitelé PC, PS4 a Xbox One verzí dostanou rozšíření zdarma.

Hororová hra z první osoby Sylvio zavítá na PS4 a Xbox One již 13. ledna. V kůži vyšetřovatele paranormálních jevů máme prozkoumávat opuštěný zábavní park. K dispozici budeme mít přístroj EVP, což je přístroj, který se údajně používá ke komunikaci s mrtvými. Během hraní budeme analyzovat své nahrávky a řešit různé hádanky. Jedním z hlavních cílů však bude přežit noc. Na Steamu byla tato hra uvedena v červnu 2015 a poté v květnu 2016 dostala zdarma remaster update, ze kterého vychází konzolová verze.

EA si zaregistrovala nové ochranné známky: “Vigilance” a “Vigilant”. Jde o známky vztahující se na počítačový herní software. Je tak pravděpodobné, že půjde o nějakou hru/hry.

Podporovatelé plošinovky Mighty No. 9 stále nedostali slíbené dárky, včetně speciální verze hry a artbooku. Keiji Inafune to se svým týmem nezvládl, hra si v recenzích odnesla pouhých 48-55 procent a ještě ke všemu podporovatelé nedostali to, co jim bylo slíbeno. Přitom dohromady přispěli částkou ve výši 3,8 milionů dolarů.

Flying Wild Hog (Shadow Warrior 2) jsou skeptičtí k virtuální realitě a nepracují na ničem pro Nintendo Switch. Dokonce neplánují ani cross-play pro své tituly.

Scania ukázala, jak ve Švédsku probíhala práce českého studia SCS Software. Tým z Prahy vyrazil do města Södertälje, aby si detailně prohlédl a nafotil nové modely Scania S a R. Od té doby pracuje na nových 3D modelech pro tato vozidla, která se objeví v Euro Truck Simulatoru 2. Video ukazuje i záběry ze starší hry - Scania Truck Driving Simulator.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama