Jednohubky k snídani - čtvrtek 12. února
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 12. února

Jednohubky k snídani - čtvrtek 12. února

Michal Burian

Michal Burian

11

Half-Life 3 v kódu Doty 2, to nevymyslíš ve FIFA 15, Ubisoft chtěl rodinnou hru pro Wii U, výpadek PSN, unboxing vlajky Warhorse a speciální edice Total War: Attila.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

V kódu modovacích nástrojů Doty 2, které podle všeho běží na základní verzi Source 2 enginu, byla nalezena další drobná zmínka o Half-Life 3. Řádek "-game hl3 - open" zřejmě odkazuje na fyzikální engine (má se za to, že Valve vyvíjí vlastní fyzikální engine jménem Rubikon), nicméně není známo, jak starý řádek je, takže může jít klidně jen o pozůstatek z nějakého staršího vývoje. Anebo také ne.

Jakub Kynčl na novinky napsal své trable se zákaznickou podporou Electronic Arts kvůli chybě ve hře FIFA 15, které by se daly přiřadit do kategorie to nevymyslíš. Z balíčku Ultimate Team prodával Pavla Nedvěda, ale v jeden okamžik se Ultimate Team se zřítil a on nemá ani hráče, ani peníze. Přitom se vše stalo 24. prosince 2014, na podpoře mu slibovali, že to vyřeší, ale do dnešního dne se nic nestalo. Celý příběh na Novinky.cz.

Do Call of Duty: Advanced Warfare si můžete dokoupit na Xbox Live bonusovou mapu Atlas Gorge. Mapa byla původně exkluzivní pro hráče, kteří si hru předobjednali, zakoupili sběratelskou edici nebo vlastnili Season Pass. Atlas Gorge stojí 4,99 dolarů, jedná se o remake mapy Pipeline z Call of Duty 4: Modern Warfare. Zároveň také vývojáři přidají o víkendu do hry herní módy Gun Game a One Shot Mosh Pit.

Český unboxing vlajky studia Warhorse, které připravuje středověké RPG Kingdom Come: Deliverance.

Ubisoft měl pro Wii U ve vývoji novou rodinnou hru. Rozhodl se ji ale nevydat a počkat, až na tom budou prodeje konzole od Nintenda lépe. TItul byl naznačen na E3 2014, ve vývoji byl v roce 2013 a dokončen o rok později. Do dnešního dne ale nevyšel. Jmenovat se má Know Your Friends.

Pokud chcete obětovat 60 Kč, tak si můžete do Xbox edice Minecraftu stáhnout Star Wars Rebels Skin Pack.

Na dnešní podvečer (od 18:00 do 21:30) je naplánovaná pravidelná údržba PlayStation Network. Bohužel síť vypadla dnes brzy ráno. Sony celý výpadek vyšetřuje. Stav PSN můžete sledovat zde.

Ještě tu máme jedno rozbalení, unboxing speciální edice Total War: Attila. Recenzi vám přineseme na Zingu již dnes přesně v 13:00. Ve hře máme nahráno přes 50 hodin.

• World of Warcraft je mocný nástroj se spoustou hráčů. Blizzard se rozhodl, že pomůže Červenému kříži v boji s Ebolou v Africe. Zatím se vybralo 1,9 milionů dolarů. Pokud chcete také přispět, stačí si koupit Argiho za 10 dolarů.

Stále neznáme datum vydání PlayStation Plus edice závodů DriveClub. Místo toho v Evolution Studios připravují další překvapení v únorovém balíčku. Konkrétně automobil, s kterým se budete moci prohánět v rychlosti 242 mph, což je 389 kilometrů za hodinu. Podle fanoušků půjde o SSC Ultimate Aero TT.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama