Jednohubky k snídani - čtvrtek 13. dubna
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 13. dubna

Jednohubky k snídani - čtvrtek 13. dubna

Michal Burian

Michal Burian

16

Datum vydání Call of Duty: WW2, milion pro Rocket League, Platinum Games chtějí další PC verze svých her, vyšlo Planescape: Torment Enhanced Edition nebo Switch bundl s Mario Kart 8.

Reklama

Milion prodaných kusů mají na kontě fyzické verze hry Rocket League. Digitálně je to mnohem více, dohromady 9,5 milionu, když sečteme Steam, PSN a Xbox Live. Nesmíme ale zapomínat, že titul byl zdarma pro předplatitele PS Plus.

První hráči mohou zkoušet třídu Necromancer, která rozšíří Diablo 3. Blizzard spustil uzavřenou betu a postupně do ní pozve další hráče.

Call of Duty: WW2 má vyjít 3. listopadu letošního roku a dodatečné balíčky mají mít měsíční exkluzivitu na PlayStationu 4, prozradil uniklý plakát. Nic překvapivého, CoD vždy vychází v listopadu a měsiční exkluzivitu už měli DLC loni.

Japonské studio PlatinumGames by rádo všechny hry vytvořilo i pro počítače, ale záleží vždy na vydavatelské společnosti.

Na Steamu a GOG.com je možné koupit Planescape: Torment Enhanced Edition. Vylepšená verze podporuje nejnovější operační systémy Windows, má vylepšenou grafiku a nechybí ani rozlišení 4K. Hra stojí 20 euro.

Včera oficiálně skončila podpora operačního systému Windows Vista, který vyšel v roce 2007. Původně měla skončit 10. dubna 2012, ale bezpečnostní aktualizace byly vydávány až do 11. dubna 2017. Microsoft všem doporučuje přejít na novější Windows.

Pro PlayStation 4 vyšlo masivně multiplayerové RPG Skyforge, které je od roku 2015 na PC. Na obou platformách free-to-play.

Ruská pobočka Nintenda předčasně odhalila, že se po celém světě bude prodávat balení konzole Nintendo Switch se závody Mario Kart 8 Deluxe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama