Jednohubky k snídani - čtvrtek, 14. února
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek, 14. února

Jednohubky k snídani - čtvrtek, 14. února

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Patch pro Apex, THQ Nordic koupili ještě něco, MLB The Show 19, pre-load Anthem a další.

Reklama

Krásné dobré ráno, čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám krátké zprávičky z herního světa, které si můžete přičíst při snídani, při cestě do školy/práce nebo během dne. Pokusíme se, aby Jednohubky k snídani vycházely každý všední den. Nebudeme ale tento formát zbytečně přetěžovat, pokud v daný den nebude o čem psát, raději jeden díl vynecháme.

Battle royale akce Apex Legends obdržela první patch. Respawn připravili vylepšení uživatelského rozhraní a řeší problémy se stabilitou a výkonem hry, stejně jako chyby.

THQ Nordic včera kromě českého studia Warhorse s Kingdom Come koupili australskou vydavatelskou společnost 18Point2 za 1,9 milionu eur, která působí i na Novém Zélandu.

Včera v 19:00 našeho času začal na Originu a Xbox Store pre-load hry Anthem od BioWare a EA. Stahovat budete kolem 37 GB. V současné době není jasné, kdy bude předběžné stažení možné na PS4.

MLB The Show 19 se ukázalo v prvním gameplay traileru. Hra vyjde 26. března na PlayStation 4.

Na Nintendo Switch vyjde mj. Hellblade Senua's Sacrifice, Unravel 2, Assassin's Creed 3 a Dead by Daylight. Unravel 2 dorazí 22. března a 21. května bude následovat AC3. Hellblade nemá zatím datum stanoveno a Dead by Daylight je slibováno během podzimu.

V novém Humble Bundle je k dostání česká plošinovka Blackhole za cenu, kterou si sami stanovíte, klidně za jedno euro.

Pokračování filmu World War Z (u nás pod názvem Světová válka Z) nebude. Brad Pitt nebude znovu bojovat se zombíky, natáčení bylo zrušeno, pravděpodobně z důvodu rozpočtu, který měl být 190 milionů dolarů.

Po 20 letech opustil v prosinci loňského roku Rockstar Games veterán Jeronimo Barrera, který měl prsty v každé hře, kterou tohle významné studio připravilo. Barrera byl viceprezidentem pro vývoj produktů. Jeho cílem je teď být více s dětmi, odpočinout si a poté se pustit do něčeho nového.

V anketě ShopRoku 2018 můžete hlasovat pro Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama