Jednohubky k snídani - čtvrtek 15. října
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 15. října

Jednohubky k snídani - čtvrtek 15. října

Michal Burian

Michal Burian

7

Redaktor si spletl Uncharted kolekci se čtvrtým dílem, soutěž o DEX, nové vozy do Project Cars, patch Until Dawn, slevy na Steamu, film Mad Max v 8-bitech, první obrázek z filmu AC a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Na stránkách Playman.cz probíhá soutěž o 10 kopií české hry DEX. Konkrétně jde o klíče na Steam. Soutěžit můžete do 31. října, stačí správně odpovědět na tři otázky.

Příští pondělí se podle všeho dočkáme plnohodnotného a dost možná i posledního traileru k filmu Star Wars: Síla se probouzí. Detaily o náplni traileru zatím bohužel neznáme.

Slightly Mad Studios zveřejnili několik obrázků, kterými lákají na nové DLC pro Project CARS. Soudě podle vozů můžeme očekávat balíček s japonskou tématikou, konkrétně vozy Toyota GT-86, Scion FR-S, Mitsubishi Lancer Lancer Evolution IX a Toyota’s TS040 LMP1.

Od včerejšího dne je v EA Access Vaultu střílečka Battlefield Hardline. Pokud máte Xbox One a předplatné EA Access, tak můžete hru bez dalších financí stahovat a zahrát si bez omezení singleplayer i multiplayer.

Nejde o nic velkého, pouze Azaïzia Aymar zveřejnil první obrázek z filmu Assassin's Creed. Nečekejte ale žádné detaily, prohlédnout si můžete logo Absterga.

Pro horor Until Dawn vyšel patch 1.03. Na harddisku PS4 vyžaduje 11,7 GB. Opravuje hlavně problém v epizodě 9, chyby v trofejích "Ashley Snaps" a "The Exorcism of Emily" a také různé další nedostatky.

Do 16. října na Steamu probíhá velká slevová akce na všelijaké stealth hry. Za pár korun můžete koupit Deus Ex: Human Revolution v Director's Cut edici, Assassin's Creed: Freedom Cry, Ghost Recon, Invisible, Thief Gold, Far Cry 3, Splinter Cell: Blacklist, Mark of the Ninja, Aliens vs Predator, Ronin, Beyond Good and Evil, Sniper: Ghost Warrior 2, Crysis a mnoho dalších her.

Redakci VG247 se povedl pěkný přešlap. 30. září zveřejnili článek s dojmy Uncharted 4: A Thief’s End, který redaktor hrál na Tokyo Game Show. Ovšem netrvalo dlouho a Sony je upozornila, že nešlo o čtvrtý díl, nýbrž o Uncharted 2: Among Thieves z Uncharted kolekce. Tímto povedeným tweetem na situaci reagoval Neil Druckmann, kreativní ředitel z Naughty Dog.

České studio Bohemia Interactive se pochlubilo, že od září 2013 prodalo přes 2 miliony kopií vojenského simulátoru Arma 3. Zároveň s touto potěšující zprávou odhalilo nový obsah. O tom si můžete více přečíst zde.

Chivalry: Medieval Warfare nejspíš vyjde pro PS4 a Xbox One. Alespoň tyto neoznámené verze hodnotila brazilská komise pro doporučený věk. Krátce poté byla ale hra z databáze odstraněna. Tak uvidíme, zda Banner Studios oznámí svou hru pro novou generaci konzolí.

Pokud vám nevadí spoilery, můžete prostudovat achievementy Xbox One exkluzivity Halo 5: Guardians.

Něco pro zasmání po ránu: film Mad Max: Fury Road v 8-bitovém stylu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama