Jednohubky k snídani - čtvrtek 16. března
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 16. března

Jednohubky k snídani - čtvrtek 16. března

Michal Burian

Michal Burian

20

Dead Rising 4 konečně na Steamu, první Xbox slaví 15 let v Evropě, Mass Effect v Rock Bandu 4, Zaklínače 3 si ještě nezahrál nebo System Shock 3 na další platformy.

Reklama

17. března vychází v Evropě demo hry Toukiden 2. Carryover Demo vám umožní projít si úvodní příběhovou část hry a vaše uložená data z dema mohou následně importována do plné hry. Pokud se rozhodnete demo projít, získáte v plné hře speciální bonusy. Plná verze bude 24. března na PC, PS4 a PSV.

System Shock 3, na kterém krom jiných pracuje uznávaný Warren Spector, vyjde na PC a další platformy. Lze očekávat, že střílečka bude dostupná na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

V Japonsku se prodalo 4,5 milionu kusů konzolí PS4 a 200 tisíc kusů PS4 Pro, pochlubila se Sony.

Zaklínač 3: Divoký hon jsem ještě nehrál,“ překvapil spoluzakladatel CD Projektu. Michał Kiciński pomohl v roce 1994 založit tuhle velmi úspěšnou polskou společnost, přes pět let ale ve firmě nezastává žádnou pozici, zůstal akorát hlavním akcionářem (vlastní 11 procent).

Hráči Rock Bandu 4, kteří mají rádi sci-fi, si v Rock Shopu budou moci tento týden koupit nové oblečení a nástroje, které jsou inspirované Mass Effectem: Andromeda. Budou se moci obléct do standardního obleku z Mass Effectu a hrát na kytaru připomínající loď Normandy.

Dinosauří PlayStation VR titul od Cryteku byl zlevněn. Robinson: The Journey na PS4 koupíte za 50 euro, na PC potom za 40 euro. Na českém PSN se sleva ještě nepromítla.

Microsoftu skončila exkluzivita na Dead Rising 4, Capcom mohl vydat hru na Steamu bez toho, aby vyžadovala operační systém Windows 10. Cena byla stanovena na 59,99€.

Pro Horizon: Zero Dawn vyšel patch 1.04. Eliminuje řadu technických chyb, kterých jste si možná při hraní ani nevšimli.

Další generace konzolí - Project Scorpio od Microsoftu a PlayStation 5 od Sony - dovolí vývojářům vytvořit fotorealistickou grafiku, myslí si Jamie Fisher, producent ve studiu Climax.

Předevčírem to bylo 15 let, co v Evropě poprvé vyšel první Xbox. Měli jste tuhle konzoli od Microsoftu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama