Jednohubky k snídani - čtvrtek 18. května
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 18. května

Jednohubky k snídani - čtvrtek 18. května

Michal Burian

Michal Burian

5

Patche pro Bayonettu a Sniper: Ghost Warrior 3, tisková konference Ubisoftu, test Sea of Thieves, WRC 7 možná na Switch a další zprávičky.

Reklama

PC verze hry Bayonetta obdržela první patch. PlatinumGames opravili problém, kdy hra zatěžovala více procesor a došlo také na různé chyby a další problémy, včetně možnosti vypnout černé ohraničení obrazu při 16:9.

Za duben se v USA prodalo přes 280 tisíc kusů konzole Nintendo Switch. 3DS má potom více než 68 tisíc kusů. Mario Kart 8 Deluxe vyšlo 28. dubna a za krátkou dobu dokázalo prodat 460 tisíc kusů. Kdybychom k tomu započítali ještě digitální verze, dostaneme se celkem na 550 tisíc kusů.

Nový Humble Bundle balíček obsahuje různé nezávislých titulů, včetně Beholderu, Goat Simulatoru v kompletní edici se všemi DLC nebo Owlboye.

Ubisoft naplánoval svou tiskovou konferenci na E3, o novém Assassin's Creed, Far Cry 5, The Crew 2 nebo South Parku: The Fractured But Whole nám více poví 12. června ve 22:00 našeho času.

Vlastní prezentaci na E3 bude mít i společnost Devolver Digital, kde ukáže Serious Sam’s Bogus Detour, Absolver nebo Crossing Souls.

Firma Paradox Interactive nebude vytvářet pouze počítačové hry (Cities: Skylines, Pillars of Eternity či Stellaris), ale nově také mobilní projekty. Ve švédském městě Malmö otevřela nové studio, které se skládá z malého týmu zkušených vývojářů. Ve stejné oblasti působí Massive Entertainment a Tarsier Studio.

Minulý měsíc Capcom smutně konstatoval, že Resident Evil 7 nedosáhl vytyčených cílů. Měl prodat 4 miliony kusů, ale podařilo se jen 3,5 milionu. Přesto vydavatel nad hororem neláme hůl a předpovídá, že Resident Evil 7 v budoucnu dosáhne na 10 milionu kusů.

Francouzské studio Kylotonn nevylučuje, že závody WRC 7 vyjdou na Nintendo Switch. Podle šéfa vývoje vše záleží na tom, jaké kvality budou schopni na Switchi dosáhnout.

Pirátské kooperační dobrodružství Sea of Thieves se tento víkend bude testovat i na počítačích s Windows 10. 20. května ve večerních hodinách proběhne první technický test alfa verze, podobně jako se děje již nějakou dobu na Xboxu One. Pozvánku dostane jen tisícovka hráčů.

Klasické fantasy RPG Tyranny nesplnilo očekávání vydavatele. Paradox předpokládal, že si Tyranny v prvních týdnech a měsících bude dařit lépe. Přesto to není tak špatné, je ale poznat, že zájem o podobná RPG ve stylu těch z devadesátých let pomalu upadá.

Vyšel 1.2 patch pro PC verze Sniper: Ghost Warrior 3. Jde o masivní aktualizaci s podporou Steam Cloudu a opravou různých problémů v hratelnosti a kódu hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama