Jednohubky k snídani - čtvrtek 18. prosince
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 18. prosince

Jednohubky k snídani - čtvrtek 18. prosince

Michal Burian

Michal Burian

18

V lednu odhalení postavy a multiplayeru Mortal Kombat X, Ubisoft naznačil Far Cry 5, prodeje PlayStation 4 v Japonsku, nejlepší momenty z Counter-Strike: Global Offensive a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme Vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Druhý lednový den dojde k odhalení nové postavy, která se objeví v Mortal Kombat X, a zároveň se dozvíme podrobnosti o multiplayeru. Se zprávou přišel magazín GamesMaster, který navštívil studio NetherRealm, aby se dozvěděl nové informace. Ty budou pochopitelně v novém číslo. Zatím máme potvrzeno, že ve hře bude Ferra/Torr, Cassie Cage, Kotal Kahn, D’Vorah, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kano a Quan Ch. Koho byste dalšího chtěli?

Hráči This War of Mine mohou stahovat update 1.2, který do hry přidává nový přístřešek. Druhou novinkou je volba výchozí skupiny postav. Tím získáte větší vliv na utváření svého příběhu o civilistech, kteří musejí přežít v těžkém a náročném období války.

Ubisoft nepřímo potvrdil Far Cry 5. Hráči Far Cry 4 dostanou v těchto dnech dotazník, ve kterém vás výrobce žádá o pomoc s vývojem dalšího Far Cry. Budete vyplňovat různé věci, včetně toho v čem se vám Far Cry 4 líbil nebo naopak nelíbil. Není pochyb o tom, že Ubisoft v nadcházejících letech přijde s dalším Far Cry. Čtverka vyšla dva roky po třetím dílu. A co takhle Jurský park ve Far Cry?

Tento týden pro PlayStation 4 vyšla multiplayerová free-to-play střílečka Loadout, která je od ledna na PC a má zaregistrováno přes tři miliony hráčů. Pokud máte PS Plus, tak získáte SuperFan Bonus Pack.

V Japonsku se již prodalo přes 900 tisíc kusů konzole PlayStation 4. Jak se sami můžete přesvědčit z grafu, minulý týden byl pro PS4 rekordní, prodalo se 68 041 kusů.

Company of Heroes 2: Ardennes Assault připomíná v traileru 70. výročí od bitvy v Ardenách. Bitva začala 16. prosince 1944 a jde pravděpodobně o nejdůležitější vítězství amerických vojáků v historii. Bitva je obecně považovaná za bod obratu druhé světové války.

Company of Heroes 2: Ardennes Assault je založený na bitvě v Ardenách a přidává do hry 18 zcela nových scénářů pro jednoho hráče. Tato nová kampaň hráčům předá velení nad americkým vojskem v klíčové bitvě z druhé světové války v hustě zalesněných a strategicky významných Ardenách v Západní Evropě. Budou čelit obrovské taktické a navigační výzvě, zatímco se budou snažit odrazit překvapivý útok neúnavného německého Oberkommanda West v 18 nových scénářích pro jednoho hráče.

Bandai Namco změnilo opět svůj název. Začátkem toho roku firma oznámila změnu názvu na Bandai Namco Games. O necelý rok později tu máme další změnu, nově se společnost jmenuje Bandai Namco Entertainment. Snad už jde o konečný název.

Koukněte na některé z nejlepších momentů roku 2014 z Counter-Strike: Global Offensive.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama