Jednohubky k snídani - čtvrtek 18. února
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 18. února

Jednohubky k snídani - čtvrtek 18. února

Michal Burian

Michal Burian

23

Úspěch Dying Light, Kojima navštívil Kratose, Rocket League na Xboxu One, The Division ke grafickým kartám a klávesnicím, nové balení PS Vita a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Season Pass pro Dark Souls 3 bude stát 24,99 euro a zahrne dva balíčky obsahující krom jiného nové mapy, zbraně a nepřátelé.

Ke grafickým kartám Nvidia (GTX 970M a novější nebo GTX 970 a novější) bude přibalena kopie The Division, stejně tak k vybraným klávesnicím od firmy Logitech.

Sony oznámila multiplayerový víkend na konzoli PlayStation 4, zatím byl ale potvrzen pouze pro hráče z Ameriky, kteří si budou moci během víkendu zahrát multiplayer svých her, aniž by potřebovali PS Plus.

Včera vyšla povedená hra Rocket League je pro Xbox One. Hru si na všech třech platformách (PC i PS4) stáhlo už přes 11 milionů hráčů.

Od 3. března se bude v Japonsku za 19 980 jenů (176 dolarů) prodávat Starter Kit s handheldem PlayStation Vita v provedení Glacier White nebo Aqua Blue a paměťovou kartou 16 GB. Pro západ zatím balení oznámeno nebylo.

Techland se pochlubil, že více než 10 milionů hráčů si koupilo jejich zombie akci Dying Light. Další kopie budou přibývat, nedávno vyšlo velké rozšíření a kompletní edice.

Hideo Kojima stále cestuje, nedávno navštívil studio Sony Santa Monica, kde vznikla série God of War s Kratosem. Japonský designér navštěvuje různé týmy, aby se seznámil s jejich technologiemi, hlavně tedy těmi od Sony.

Souhrn zajímavostí z předešlého dne

Jednohubky se staly oblíbeným článkem u mnoha čtenářů Zingu. Rozhodli jsme se, že vám s krátkými zprávičkami ze světa her připomene vždy i zajímavosti z předešlého dne, aby vám nic důležitého neuniklo.

• Recenze: Bombshell - Duke Nukem trochu jinak

Firewatch bude česky

Přesný čas spuštění bety The Division

WWE 2K16 oznámeno pro PC

Sony chystá testování nové aktualizace PS4

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama