Jednohubky k snídani - čtvrtek 19. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 19. ledna

Jednohubky k snídani - čtvrtek 19. ledna

Michal Burian

Michal Burian

10

Pokémoni v ARK, letošní hry od Microsoftu, Rockstar má podpořit Switch, budoucnost Rigs a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Letos nás nečeká žádné nové Halo nebo Gears of War. Místo toho se Microsoft zaměří na jiné exkluzivity, které mají přinést odlišné zážitky. Bude to strategie Halo Wars 2, pirátské Sea of Thieves, Crackdown 3, State of Decay 2 a jistojistě dorazí také nová Forza Motorsport.

Phil Spencer touží po Call of Duty: Black Ops 2 ve zpětné kompatibilitě Xboxu One. Původní Black Ops je ve zpětné kompatibilitě společně s druhým a třetím dílem a Call of Duty: World at War.

Randy Pitchford nevidí problém, proč by Nintendo Switch nezvládlo Unreal Engine 4, když ho zvládá Nvidia Shield. Zároveň ale v současné době neplánují Borderlands 3 pro Switch.

V nové nabídce Humble Bundle si můžete pořídit Victor Vran za jedno euro, Rust a Stronghold Crusader 2 za 3,70 eur nebo vše nabízené a k tomu Homeworld Remastered Collection za 9,36 eur.

Strategie Halo Wars 2 vyjde v čas, vývoj byl úspěšně dokončen.

V ARK: Survival Evolved můžete narazit na všemožné Pokémony, stačí si nainstalovat příslušnou modifikaci a nahradit dinosaury právě všelijakými Pokémony.

Vývojáři hororu Resident Evil 7 varují fanoušky, aby si dávali pozor. Na internetu se objevují spoilery o příběhu. Hra se v některých zahraničních obchodech začala předčasně prodávat.

Včera pro PC, PS4 a Xbox One verze Star Wars: Battlefront vyšel nový patch, který opravuje spoustu chyb. Krom toho přináší také vylepšení.

Výkonný ředitel společnosti Harmonix, Florian Hunziker, se připojil k Sony, kde bude mít na starost vztahy s vývojáři a vydavateli. Jinými slovy bude získávat podporu pro PlayStation.

Plánuje Rockstar podpořit Nintendo Switch jednou ze svých her? Insider Yan2295 tvrdí, že Rockstar na Switch uvede detektivku L.A. Noire. Má jít o remasterovanou verzi. Spíše bychom čekali GTA V nebo Red Dead Redemption, případně pokračování této westernové akce.

Před týdnem Sony uzavřela studio Guerrilla Cambridge. Od té doby se mluvilo, jak to bude s PS VR střílečkou Rigs Mechanised Combat League. Pokud jste si tuhle hru koupili, tak nebudou žádná DLC, ani velké úpravy. Přesto Rigs zůstane při životě.

Early Access verze The Culling dostala velkou aktualizaci obsahující novou mapu, módy a zbraně.

Předplatitelé PlayStation Plus si mohou z PSN stáhnout PS4 téma hry Resident Evil 7.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama