Jednohubky k snídani - čtvrtek 19. listopadu
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 19. listopadu

Jednohubky k snídani - čtvrtek 19. listopadu

Michal Burian

Michal Burian

12

Režisér filmu Tomb Raider, hotov patch pro Battlefield 4, další test Overwatch, rádce Star Wars, mikrotransakce v Uncharted 4 nebo aktualizace Halo 5.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Režisérem připravovaného filmu Tomb Raider by mohl být Roar Uthaug (režíroval film Vlna). Scénář by měl napsat Geneva Robertson-Dworet (Transformers 5), informuje The Hollywood Reporter. Kdo ztvární archeoložku Laru Croft, není zatím známo.

Deadpool vyšel pro Xbox One, stojí 1399 Kč na Xbox Live Marketplace. Pro PS4 bude k dostání od zítra za 1499 Kč.

V prosinci v rámci předběžného přístupu na Steamu se začne prodávat Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena. Stane se tak 9. prosince, a pokud nevíte o čem je řeč, tak tohle bude twinstick střílečka ve stylu MOBA hybridu.

EA DICE dokončili očekávaný patch pro Battlefield 4 a čekají na certifikaci od Microsoftu a Sony. Holiday Patch obsahuje Legacy Operations DLC s novou mapou: Dragon Valley 2015. Vyjde pro PC, PS4 a Xbox One.

O víkendu pustí Blizzard na servery Overwatch další hráče, aby mohl provést zátěžový test bety. Testování začne 20. listopadu a skončí 23. listopadu. K dispozici bude všech 21 hrdinů a tři mapy: Hanamura, King’s Row a Watchpoint: Gibraltar. Tento test se týká hráčů z USA a Evropy. Více se dočtete na blogu.

Pokud nejste spokojeni s kvalitou Tony Hawk’s Pro Skater 5 na PS4 a Xbox One, tak zanedlouho obdrží hra komplexní update. Ten odstraní nejzávažnější problémy a měl by se postarat celkově o lepší zážitek z hraní.

Než začnete hrát Star Wars: Battlefront, můžete si přečíst oficiálního rádce. V češtině na vás čekají i užitečné tipy a rady.

Vlastníte Xbox One s GOLD členstvím a baví vás basketbal? Tak to si o víkendu můžete zdarma zahrát NBA 2K16 - od pátku do neděle. Stahovat budete 44,86 GB. Půjde o plnou verzi se vším všudy, včetně MyCareer módu a 2K Pro-Am režimu pro kooperaci/online multiplayer.

Zítra začíná double XP víkend Call of Duty: Black Ops 3. Hráči multiplayeru by během pátka až neděle neměli zapomenout hrát, aby získali co nejvíc zkušenostních bodů.

Na mikrotransakce hráči prskají, ale stejně se najde velký počet hráčů, kteří vývojářům zaplatí další peníze. Tomuto nešvaru se nevyhne ani Uncharted 4: A Thief's End. K mikrotransakcím v této očekávané hře se vyjádřil Eric Monacelli, který do minulého měsíce pracoval pro Naughty Dog. V rozhovoru tvrdí, že mikrotransakce jsou ve hrách z toho důvodu, že to zkrátka funguje, respektive hráči nakupují in-game obsah za reálné peníze. Nesmí jít ale o obsah, jenž měl být zadarmo. Musí jít o něco navíc. To samé lze říci o DLC, v mnoha případech dodatečný obsah působí jako nová hra. Občas se ale stane, že je část hry ze hry jednoduše vystřižena a prodává se zvlášť. To je podle bývalého zaměstnance Naughty Dog špatně.

Důležitá aktualizace Halo 5: Guardians konečně vyšla, přináší do multiplayerových bojů hlavně mód Big Team Battle a mapy Deadlock, Basin, Guillotine a Recurve. Zbývající novinky shrnuje obrázek pod textem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama