Jednohubky k snídani - čtvrtek 19. října
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 19. října

Jednohubky k snídani - čtvrtek 19. října

Michal Burian

Michal Burian

10

Multiplayer ve Sniper: Ghost Warrior 3, Xbox One X update her Halo, prodeje Resident Evil 7 a série Gran Turismo, Denuvo u South Parku, boty Assassin’s Creed Origins a další zprávičky.

Reklama

Studio 343 Industries chystá vylepšení pro Halo 5 a Halo Wars 2. Halo 5 se updatu dočká v listopadu a zahrne 4K upgrade pro vlastníky Xboxu One X. Dále dojde k vyladění zbraní a návratu multiplayerového módu Oddball. Halo Wars 2 dostane také Xbox One X vylepšení a navíc bude podporovat cross-play mezi Xboxem One a Windows 10 verzí.

Pokud ale čekáte na podporu Xboxu One X u Halo: Master Chief Collection, tak si počkáte. V plánu je až na příští rok, zahrne i opravu chyb.

V polském CI Games stále pracují na multiplayeru pro Sniper: Ghost Warrior 3. Kromě klasických módů Deathmatch a Team Deathmatch zahrne i The Bounty Hunter a souboje jeden na jednoho.

Nikoho nepřekvapí, že i u hry South Park: Fractured But Whole trvalo cracknout protipirátskou ochranu Denuvo pouhý jeden den, stejně jako u Shadow of War, Total War: Warhammer 2 nebo FIFA 18.

Závodní série Gran Turismo prodala více než 76,90 milionů kusů. První díl vyšel již v roce 1997 a jde o nejprodávanější značku PlayStationu. Uvidíme, jak se bude dařit letošní novince Gran Turismo Sport.

Zajímá vás, proč v bojovkách v poslední době nejsou tutoriály? Katsuhiro Harada, producent série Tekken, tvrdí, že je nedělají z jednoho prostého důvodu: hráči tutoriály nehrají. Místo toho se v bojovkách stále častěji objevuje příběhový mód.

Dnešním dnem je znovu dostupná nabídka balíčku GeForce GTX Destiny 2. Při koupi vybraných modelů grafických karet GeForce GTX 1080 Ti a GeForce GTX 1080, nebo notebooků s některou z uvedených karet, získají hráči kopii Destiny 2 v den zahájení prodejů PC verze. Balíček je v nabídce od dnešního dne do 29. listopadu 2017.

Gold edice má pomoci zvýšit prodeje akčního hororu Resident Evil 7. Ty jsou zatím na čtyřech milionech kusech, což není špatné. Resident Evil 6 má 8 milionů, Resident Evil 5 potom 9,5 milionů, 5,9 milionů Resident Evil 4 a 4,96 milionů Resident Evil 2.

Řadíte se mezi opravdové fanoušky Assassin’s Creed? To by vás potom mohlo zajímat, že Ubisoft navázal spolupráci s ACO Kicks a společně představili limitovanou edici Assassin’s Creed Origins Yeezy. Ručně bylo vyrobeno 16 párů bot.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama