Jednohubky k snídani - čtvrtek 2. března
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 2. března

Jednohubky k snídani - čtvrtek 2. března

Michal Burian

Michal Burian

10

Ničení všeho v GTA V, počet hráčů bety Ghost Recon, záznam koncertu Zaklínače 3, Ubisoft koupil společensko hru, LucasFilm zařízli fanouškovský remake Indiana Jonese a další.

Reklama

Update 1.6 pro American Truck Simulator vstoupil do veřejné bety. Po rozšíření mapy se SCS Software zaměřili na zlepšení zážitku z řízení kamionu. Zejména jde o indikátor, který vás upozorní na váhu. Dále uzávěrka diferenciálu, bude se hodit na nerovném povrchu, a krom jiného došlo ke zlepšení simulace vzduchových brzd a motorové brzdy.

Není to tak dávno, co CD Projekt RED vydal na YouTube placený záznam loňského koncertu hudby ze Zaklínače 3. Záznam bohužel nebyl k dispozici pro řadu zemí včetně té naší, což studio napravilo vydáním koncertu na GOG.com. Za 10 eur získáte možnost kdykoliv stáhnout několik verzí záznamu a nakládat s nimi podle svého.

Ubisoft koupil masivně multiplayerovou společenskou hru Growtopia, která je od roku 2013 free-to-play a může se pochlubit více než 20 miliony registrovaných uživatelů. V současné době je k dispozici na mobilních zařízeních a počítačích. Hráči v této hře vytvořili přes 500 milionu světů. Ubisoft má v plánu další růst hry. Kolik Ubisoft zaplatil, to jsme se nedozvěděli.

LucasFilm požádal tvůrce fanouškovského remaku klasické adventury Indiana Jones and the Fate of Atlantis o zastavení vývoje a distribuce hratelného dema. Podle slov společnosti není ochotná půjčovat značku Indiana Jones třetím stranám. Tvůrci jsou však přesvědčení, že projekt ještě nezemřel, a mají prý v záloze plán, díky němuž by mohl nadále existovat.

O uzavřenou a veřejnou betu Ghost Recon: Wildlands byl velký zájem. Dohromady si tuhle open-world akci vyzkoušelo více než 6,8 milionu lidí. To je nejvíce v historii Ubisoftu, naposledy podobě zazářil The Division, měl 6,4 milionu hráčů. Přes 60 procent hráčů nového Ghost Reconu si zahrálo kooperativně a celkově všichni nahráli více než dvě miliardy minut.

Taktická akce The Division dostala patch, který vylepšuje hru na PS4 Pro.

Chcete v Grand theft Auto V všechno zničit? Můžete se inspirovat:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama