Jednohubky k snídani - čtvrtek 2. června
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 2. června

Jednohubky k snídani - čtvrtek 2. června

Michal Burian

Michal Burian

29

Pouzdro s logem Watch Dogs 2, příští týden ukázka z Deus Ex, Mafia 2 na Steamu s velkou slevou a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Příští týden se dočkáme nové gameplay ukázky z Deus Ex: Mankind Divided po boku "nových projektů" v rámci Deus Ex universa. Pre-E3 Showcase bude možné sledovat živě 8. června v 17:30 našeho času.

Na E3 se nám schyluje k oznámení Dead Rising 4. Je otázkou, zda půjde opět o časovou exkluzivitu pro Xbox One nebo tentokrát Capcom vydá hru i na PlayStation 4. Vývoj má na starost Capcom Vancouver a využívat má Unreal Engine 4.

PC verze Quantum Break po patchi umí v-sync a už nemá problémy správně rozeznat hardware vašeho počítače a podporuje gamepady.

Superhot VR bude exkluzivně určen pro Oculus Rift a plánuje se několik bezplatných dodatečných balíčků. Hra by měla vyjít koncem tohoto roku. Příští rok se asi dostane i na další platformy.

Na PlayStation Store si můžete zdarma stáhnout krásné téma Zaklínače 3.

Na Steam se vrátila Mafie 2 a rovnou s osmdesátiprocentní slevou. Standardní edici koupíte za 6 euro, digitální Deluxe edici se všemi DLC za 8 euro. Pokud vám chybí jen nějaké DLC, tak ty jsou také ve slevě.

S placeným účtem EA si můžete v předstihu zahrát Mirror's Edge Catalyst na Xboxu One (EA Access) nebo PC (Origin Access). Trial verze je omezena na šest hodin.

Narrative Bundle přináší v první vlně Her Story nebo Cibele. V té druhé potom Broken Age či 80 Days a nakonec Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition.

Dostane Rise of the Tomb Raider kompletní GOTY edici? Nabízí ji německý Amazon ve verzi pro PC se zítřejším datem vydání.

V zahraničí vyvolení dostali od Ubisoftu zásilku s pouzdrem, na kterém je logo Watch Dogs 2. Vypadá to, že Ubisoft všechny připravuje na E3, kde oznámí pokračování této hackerské akce.

Ubisoft údajně pracuje na filmové adaptaci The Division, po vzoru Assassin's Creed filmu. Jedním z producentů a herců má být Jake Gyllenhaal (Southpaw, Nightcrawler).

Multiplayerová část Grand Theft Auto V jednoho dne skončí a nebude již podporovaná, upřesnil Strauss Zelnick z Take-Two. To je pochopitelné, stane se tak v době, kdy GTA Online v GTA V nahradí nový díl.

Xbox One dostane brzy novou aktualizaci s "klíčovými herními funkcemi", vnadí Microsoft.

Valve prodalo přes půl milionu Steam Controllerů. Vděčí tomu i snaze vývojářů optimalizovat hry pro nový gamepad. Dobrým příkladem má být Doom, XCOM 2 a Dark Souls 3.

9. června v digitální podobě vyjdou závody Ducati - 90th Anniversary od Milestone, ve verzích na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama