Jednohubky k snídani - čtvrtek 20. dubna
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 20. dubna

Jednohubky k snídani - čtvrtek 20. dubna

Michal Burian

Michal Burian

5

Porsche v budoucích dílech Forzy, Prison Architect a Gwent pro mobily, recenze Dawn of War 3, bonus pro přeobjednávky Crash Bandicoot N. Sane Trilogy nebo Pac-Man Maker.

Reklama

Dnes odpoledne, přesně v 16:00, zveřejníme recenzi na Warhammer 40000: Dawn of War III. Hra vychází až za sedm dnů.

Po prolomení verze Denuva označené jako X86 vydala firma Bigben Interactive miniaturní patch, který odstranil protipirátskou ochranu z jejich hry 2Dark. Ta byla před časem úspěšně cracknuta.

Společnost Bandai Namco si zaregistrovala ochranné známky pro Pac-Man Maker a Storm Wings.

Nová aktualizace si u Torment: Tides of Numenera posvítila na optimalizaci a eliminování problému, který měl za následek zamrznutí hry.

Sony odhalila bonus k předobjednávkám Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Pokud si hru koupíte před vydáním na PlayStation Store, získáte Sunset Vista Pack. Obsahuje dynamické téma a dva avatary Crashe - originální z PS1 modelu a remasterovaného z PS4 modelu.

Sniper: Ghost Warrior 3 zabere na disku konzole PlayStation 4 přesně 39,62 GB. Podobný objem dat očekáváme i u Xbox One verze. U PC to bude 50 GB.

Kreativní ředitel série Forza ze studia Turn10 potvrdil, že automobily značky Porsche budou v každém dalším dílu, a to rovnou od samotného vydání. Fanoušci Porsche tak nebudou muset čekat na DLC. Dočkat se máte už letos, kdy dorazí Forza Motorsport 7.

Re-Logic vylepšili svůj titul Terraria. Patch 1.3.5 přidává podporu rozlišení 4K, což má za následek výrazný posun ve vykreslování. Dále upravuje uživatelské rozhraní, přidává nové věci a také si posvítil na lokalizaci - přidal polštinu či ruštinu.

Prison Architect díky spojení studia Introversion Software a společnosti Paradox Interactive míří na mobily a tablety s operačními systémy iOS a Android. Hra dorazí ještě v letošním roce a bude free-to-play.

CD Projekt Red hledá vývojáře pro karetní hru Gwent, kteří mají zkušenosti s vývojem pro iOS. Android a Windows Phone 8. Že by Gwent vyšel na mobily?

Nintendo Switch během léta navštíví Namco Museum s hrami Pac-Man, Dig-Dug, Galaga, Galaga ’88, The Tower of Druaga, Rolling Thunder, Rolling Thunder 2, SkyKid, Splatterhouse a Tank Force. Podle vydavatele jde o ultimátní kolekci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama