Jednohubky k snídani - čtvrtek 21. září
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 21. září

Jednohubky k snídani - čtvrtek 21. září

Michal Burian

Michal Burian

19

Kus České republiky v Quantum Break, multiplayer do Final Fantasy XV, o češtině Life is Strange: Before The Storm, McLaren Ultimate Vision Gran Turismo, vaše pirátské jméno a další zprávičky.

Reklama

Quantum Break je sice hra od finského studia Remedy, ale na některých věcech se pracovalo po celém světě. V České republice kupříkladu vznikaly animace, jak odhalil Thomas Puha z Remedy ve své prezentaci.

31. října bude Final Fantasy XV obohaceno o placenou expanzi, která do hry přinese multiplayer. DLC hráčům umožní vytvořit si vlastní avatar a spojit se až s třemi přáteli, s kterými podniknou epické dobrodružství a bitvy. Multiplayer byl testován začátkem srpna.

Adventura Robinson: The Journey od Cryteku už podporuje i HTC Vive a Oculus Touch. Pokud máte headset pro virtuální realitu, tak si dávejte pozor, u Robinsona se spoustě hráčům dělá nevolno.

První interní beta verze české lokalizace první epizody „Life is Strange: Před bouří" je zkompilovaná, hlásí RPGčeštiny.

Andrew Wilson, který od roku 2000 pracoval v Electronic Arts a v září 2013 se stal ředitel, usedl do představenstva Intelu a rozšířil představenstvo tohoto technologického giganta na 12 členů.

Pro hraní The Evil Within 2 si na Xboxu One připravte 28,76 GB. FIFA 18 bude vyžadovat 43,56 GB. Podobná velikost bude i na PS4.

Sony a Polyphony Digital spolupracovali s McLarenem na vytvoření vozu McLaren Ultimate Vision Gran Turismo, který bude exkluzivně součástí hry Gran Turismo Sport.

Pro Nintendo Switch má být v dohledné době dostupná aplikace Netflix. Podle spekulací je již připravena a čeká se jen na schválení Nintenda.

Ve vývoji je nová hra ze série Nier, alespoň to naznačuje inzerát Square Enix. Firma hledá zkušené vývojáře pro vývoj nového projektu, který má něco společného právě s Nier.

Jaké by bylo vaše pirátské jméno v dobrodružné akci Sea of Thieves? Napište nám ho do komentářů.

V budoucnu bychom si na Nintendu Switch mohli zahrát Final Fantasy XV. Režisér Hajime Tabata prozradil, že zkoumají možnosti a snaží se zjistit, co jim hardware této konzole/handheldu umožní. Dosavadní výsledky s testem stejného enginu, který je použit u PC a PS4 a Xbox One verzí, na Switchi nebyly uspokojivé.

Na PlayStation 4 a Nintendo Switch za 409 korun vyšla arkádová střílečka Robonauts, která je považována za klasiku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama