Jednohubky k snídani - čtvrtek 22. června
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 22. června

Jednohubky k snídani - čtvrtek 22. června

Michal Burian

Michal Burian

8

Fortnite od Epicu i fyzicky, úspěch Dead by Daylight, letní slevy na Steamu, seznam lig a týmů ve FIFA 18 a další zprávičky.

Reklama

Dnes v 19:00 začínají tradiční letní slevy na Steamu. Jste připraveni?

Fanouškovská stránka složila seznam lig a týmů, které budou ve FIFA 18. Jak jsme předpokládali, naše liga bohužel chybí.

Asymetrický multiplayerový horor (4vs1) Dead by Daylight dokázal na Steamu prodat již více než 1,8 milionu kopií. Hra vyšla loni v červnu a letos se podívá i na PS4 a Xbox One.

Letní akce Summer Sideshow v Killing Floor 2 pokračuje s dalším herním módem, který bude k dispozici po dobu jednoho týdne. Tentokrát nese název The Cranium Cracker a zaměřuje se jen a pouze na headshoty.

Společnost Gearbox uvede na trh fyzické verze sandboxové survival akce Fortnite od Epic Games. Vydání na PC, PS4 a Xbox One je v plánu na 21. července. Digitálně bude hra dostupná až 25. července. S diskovou verzí získáte Founder's Pack, vybavení, zbraně a hrdiny.

Webová hříčka MiniDayZ, kterou lze hrát v prohlížeči, vyjde 3. července jako mobilní hra pro Android a iOS. Port má na svědomí mobilní tým Bohemia Interactive.

V zahraničí vyšel v tištěné podobě komiks The Witcher: Curse of Crows. U nás vyjde v srpnu pod názvem Zaklínač: Prokletí vran.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama