Jednohubky k snídani - čtvrtek 22. října
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 22. října

Jednohubky k snídani - čtvrtek 22. října

Michal Burian

Michal Burian

19

Fallout 4 ponožky, česká vlajka v Dying Light, Tony Hawk na PS3/X360, zbraň v Bloodborne, hry Capcomu za pár korun nebo placená služba YouTube.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Gold edice Falloutu 4 přichází se skutečně zajímavým dárkem, který by se hodil do pořadu To nevymyslíš. Edice obsahuje pochopitelně hru, Season Pass a... dvojici značkových Vault Boy ponožek. Slušely by vám? Pokud toužíte po něčem podobném, v Xzone.cz pro vás máme messenger bag, mikinu, tričko, klíčenky nebo čepici.

Studio Rovio (Angry Birds) propustilo 213 zaměstnanců, kteří se k firmě přidali teprve letos v srpnu. Škrty jsou součástí procesu restrukturalizace, kdy se chce Rovio soustředit na hry, média a spotřebitelské zboží. Odchod lidí nemá vliv na připravované projekty, ani tým pracující na filmu Angry Birds v USA a Kanadě.

Pokud vás neodradila kvalita skateboardingové hry Tony Hawk's Pro Skater 5 na nové generaci konzolí a čeká na PS3 nebo Xbox 360 verzi, tak si počkáte. Hra na tyhle platformy vyjde až začátkem příštího roku. Tedy za předpokladu, že nedojde k zrušení, stejně jako v případě Mortal Kombat, Mad Maxe a dalších her.

Naše republika je sice malá, ve světě si ji pletou s jinou a spousta Američanů neví, kde nás hledat. Na střed Evropy ale nezapomněli tvůrci Dying Light z polského Techlandu. V jejich zombie apokalypse můžete najít českou vlajku. Upozornil nás na ni Malasnikov a zároveň zaslal i návod, kde ji najdete. Tak hodně štěstí.

V Severní Americe se mělo prodat již 9 milionů kusů konzole PlayStation 4. Přispělo k tomu velmi silné září, kdy si hráči šli pro expanzi Destiny společně s PS4. Celkově se v USA prodalo o 27 procent více hardwaru než za stejnou dobu loni.

Sony má ve Velké Británii provádět průzkum, aby zjistila, jaké rozšíření chtějí hráči Until Dawn. Připraveno má mít DLC pojmenované Rush of Blood.

Microsoft je připraven aktualizovat konzole Xbox One v Preview programu. Všem členům by se měl brzy nainstalovat nový dashboard s větším důrazem na Windows 10. Díky tomu bude konzole rychlejší. Pokud jste v Preview programu a nový dashboard zatím nechcete, tak se z něho odhlaste. Pochopitelně mohou nastat různé problémy.

Tohle bude nová zbraň v Bloodborne: The Old Hunters.

Capcom Bundle na Humble Bundle obsahuje nově navíc Resident Evil 4 a Remember Me. Abyste hry získali, musíte zaplatit minimálně 9,25 dolarů (cca 220 Kč).

Novým bossem herní divize Warner Bros se stal David Haddad. Ten přišel do společnosti v roce 2013 jako viceprezident pro digitální distribuci. Postupně stoupal a teď je prezidentem.

28. října spustí Google novou verzi YouTube s přídomkem Red. Půjde o placenou službu, která vám za 10 dolarů (240 korun) měsíčně umožní poslouchat hudbu a pouštět si videa bez reklam a s dalšími možnostmi (puštěné YouTube na pozadí mobilu). Zatím bude předplatné fungovat pouze v USA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama