Jednohubky k snídani - čtvrtek 23. března
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 23. března

Jednohubky k snídani - čtvrtek 23. března

Michal Burian

Michal Burian

15

Krotitelé duchů na PS VR, Resident Evil: Code Veronica pro nové konzole, nová Zelda se dá hrát na PC, kompletní edice ReCore, čeština Dishonored 2 a další zprávičky.

Reklama

For Honor se nejlépe prodává v Evropě. Za první týden se po celém světě prodalo 868 tisíc kusů. Z toho 42 procent tvoří Evropa, 37 procent USA a 5 procent Japonsko. V UK to bylo 78 103 kusů, v Německu 69 327 kusů a ve Francii 56 870 kusů. Co se rozdělení platforem týče, tak 598 235 na PS4 (69%), 241 710 na Xbox One (28%) a 27 857 na PC (3%).

BioWare slibují, že budou Mass Effect: Andromeda po vydání hojně podporovat a vydávat patche, které budou hru vylepšovat. Zda ale dojde k vylepšení animací obličejů, to hlavní designér Ian Frazier neprozradil.

Tým lokalizace.net informoval, že se blíží ke konci překladu Dishonored 2. Přeloženo má být 92 procent textů a korekci odhadují na 40 procent. Do konce března by mohl být kompletní hrubý překlad, pokud vše půjde podle plánu. Finální čeština by mohla dorazit začátkem května.

Komunita se snaží pomocí emulátoru Cemu rozběhnout The Legend of Zelda: Breath of the Wild na PC. Před dvěma týdny pár minut ze hry běželo při 15 snímcích za sekundu, nyní dosáhli na 30fps. Otázkou je, zda se jim povede rozběhnout kompletní Wii U verzi na PC. Měli byste o takovou verzi zájem? Ukázka zde.

Majitelé Cities Skylines si mohou ze Steamu bezplatně stáhnout dodatečný balíček Pearls From the East. Obsahuje tři nové budovy: Shanghai Pearl Tower, Panda Zoo a Chinese Temple.

Adventura ReCore má na začátku letošního roku vyjít v definitivní edici se všemi dodatečnými balíčky pro Xbox One, odhalil německý úřad USK.

Ze stejného zdroje pochází informací o PlayStation 4 verzi Resident Evil: Code Veronica. Vypadá to, že Capcom plánuje znovu-vydání tohoto survival hororu, který vyšel na Dreamcast v roce 2000. O rok později jsme si ho mohli zahrát na PS2 a GameCube a v roce 2011 v HD verzi na PS3 a Xboxu 360. Očekáváme, že bude hratelný i na Xboxu One.

Krotitelé duchů už jsou i pro PlayStation VR. Za 7 dolarů (zatím není na evropském PS Store) můžete prozkoumat hasičskou zbrojnici, vůz Ecto-1 nebo se setkat s ikonickými postavami.

>

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama