Jednohubky k snídani - čtvrtek 23. února
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 23. února

Jednohubky k snídani - čtvrtek 23. února

Michal Burian

Michal Burian

17

Contra slaví 30. narozeniny, spuštění bety Ghost Recon: Wildlands, gratulace vývojářům Horizon: Zero Dawn, zdražení na Steamu pro některé regiony a další zprávičky.

Reklama

V deseti regionech zdraží ceny her a DLC na Steamu, naštěstí se zdražení netýká České republiky a Slovenska. Zdražení o 10 procent v březnu pocítí hráči z Jižní Koreje. O 15 procent vzroste cena na Novém Zélandu a na Islandu dokonce o 24. Dále Jihoafrická republika (14%), Švýcarsko (8%), Indie (15%) a Japonsko (8%). V dalších měsících ještě Srbsko (20%), Tchaj-wan (5%) a Austrálie (10%).

27. února oslaví Pokémoni své 21. narozeniny. Připraveno je hned několik zajímavých akcí, které najdete na oficiálních stránkách.

Narozeniny slaví ještě jedna významná značka. Střílečka Contra, kterou si jistě spojíte se 16-bitovými platformami a SNES, slaví 30. narozeniny. Tahle nezapomenutelná střílečka spatřila světlo světa 20. února 1987.

Je, nebo není ve vývoji nové Killzone? Guerrilla Games dokončili akční RPG Horizon: Zero Dawn a jistě pracují na dalším projektu. Roland IJzermans se nedávno nechal slyšet, že si chtějí od Killzone odpočinout, nizozemský deník však tvrdí, že v Amsterdamu vyvíjejí Killzone 5. Pokračování střílečky má být ve vývoji již delší dobu. Buď jde o chybu autora, nebo vědí více než my.

V Japonsku se za poslední tři roky prodalo více než 4,4 milionu kusů konzole PlayStation 4, na tamním trhu PS4 vyšla 22. února 2014.

Německá pobočka Microsoftu se inspirovala u české vesmírné sondy Mass Effectu 3 a vyslala do vesmíru Xbox One. Ze všeho vytvořili propagační video k právě vydané sci-fi strategii Halo Wars 2.

Během 24hodinového charitativního streamu World of Tanks zemřel Brian Vigneault. Na Twitch.tv vystupoval pod přezdívkou PoShYbRiD. Do dokonce streamu mu chyběli dvě hodiny, v té době si udělal přestávku na cigaretu a bohužel zemřel.

Square Enix oznámili vypnutí serverů u Wii hry Dragon Quest X. Hráči budou moci přejít na Switch verzi, včetně přenesení dat.

O filmovém Metal Gear Solid jsme již delší dobu neslyšeli. Připomněl nám ho director Jordan Vogt-Roberts, který řekl, že se na něm stále pracuje a prý bude masivní.

Šéf Xboxu opět gratuluje konkurenčnímu PlayStationu, tentokrát za Horizon: Zero Dawn. Podle slov Phila Spencera je dobře, že podobné hry vycházejí, prospívá to průmyslu.

Vývojářům Horizon: Zero Dawn k nové značně pogratuloval také Aaryn Flynn, boss Bioware. „Vytvořit novou IP je těžké, ale pro náš průmysl velmi důležité. Nemůžu se dočkat, až si Horizon: Zero Dawn zahraju,“ vzkázal.

Dnes v pravé poledne dojde ke spuštění veřejné bety Ghost Recon: Wildlands na PC, PS4 a Xbox One. Všichni zájemci si budou moci tuto hru vyzkoušet. Navíc pokud jste předplatitelé Twitch Prime, získáte exkluzivní War Within The Cartel pack. Obsahuje oblečení nebo skin pro zbraň.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama