Jednohubky k snídani - čtvrtek 24. března
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 24. března

Jednohubky k snídani - čtvrtek 24. března

Michal Burian

Michal Burian

21

Spojil se Hideo Kojima opět s Normanem Reedusem, průzkum pro fanoušky Sniper Elite, No Man’s Sky se stabilními fps, prodeje konzolí v UK, podivné názvy eventů v DriveClub a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Do vývoje nového titulu japonského designéra Hidea Kojimy pro PlayStation 4 může být zapojen i herec Norman Reedus. Myslí si to fanoušci, kteří na to přišli po fotce z Twitteru Kojimy. Na té má být právě Reedus v obleku pro snímání pohybu.

Studio Rebellion Software chce od hráčů Sniper Elite zpětnou vazbu a zjišťuje, jaké postavy chcete mít na výběr v multiplayeru.

11. týden letošního roku ve Velké Británii ovládlo The Division. Následuje EA Sports UFC 2, Pokkén Tournament, Black Ops 3, Far Cry Primal, FIFA 16, GTA V, PvZ: Garden Warfare 2, Lego Marvel Avengers a Forza 6.

No Man’s Sky má mít na PlayStationu 4 stabilní frekvenci snímků za sekundu, slibují vývojáři.

Pro Resident Evil 6 remaster si na disku připravte 17,8 GB, informuje Xbox Store u Xbox One verze. Podobnou velikost lze očekávat i u PS4.

Do 28. března na Xbox Store probíhá jarní výprodej všelijakých her pro Xbox One a Xbox 360, slevy jsou i přes 60 procent.

Ve Velké Británii se prodalo již 5,1 milionů kusů konzolí PlayStation 4 a Xbox One, dohromady. Nové generaci se daří lépe, než předešlé (PS3/X360) za stejný čas.

Port Rise of the Tomb Raider pro Linux má na starost londýnské studio Feral Interactive, které se podílelo na sériích Total War, Batman: Arkham, Tomb Raider a XCOM. Linux verze by měla vyjít někdy během letošního jara - podporovat bude SteamOS a Ubuntu.

29. března vstoupí do veřejné bety Orcs Must Die! Unchained pro PC. Po úspěšném uzavřeném testování se tak tower defense MOBA posune o kus dál. PS4 beta zatím nemá datum.

Tekken 7 by mohl dorazit na počítače, Namco Bandai sonduje, zda by hráči o tuto verzi měli zájem.

5. dubna za 15 dolarů pro Europa Universalis IV vyjde DLC Mare Nostrum. Rozšíří mapu, přidá špionážní sítě, vylepší rozhraní, změní námořní boje a bude řešit AI a podporu moddingu. Podívat se můžete na deníček.

Jednou z dubnových her zdarma pro Xbox Live Gold by mohla být adventura The Wolf Among Us od Telltale Games. Prozradit ji měl přímo Microsoft na Xbox Live.

V Origin Access je nově k dispozici bez omezení multiplayerová střílečka Titanfall. Ta rozšířila nabídku Vaultu, kde je Battlefield: Hardline, Dragon Age: Inquisition, FIFA 15 a Plants vs. Zombies: Garden Warfare. Origin Access stojí 4 eura měsíčně.

Věděli v Evolution Studios o uzavření týmu dopředu? Dost se o tom mluví, když v posledním DLC Finish Line pro DriveClub pojmenovali eventy jako 'Clocking Off' a 'The Long Goodbye'.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama