Jednohubky k snídani - čtvrtek 25. května
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 25. května

Jednohubky k snídani - čtvrtek 25. května

Michal Burian

Michal Burian

8

Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Quake Champions, Star Wars: Battlefront 2, Top Gear a další zprávičky.

Reklama

Tvůrci Quake Champions ve spolupráci s nakladatelstvím Titan Comics chystají sérii komiksů na motivy hry. Série odstartuje v srpnu a zaměří se na Rangera, Visora, Nyx a další šampiony.

Švédské studio Motorious získalo další investici. Pro vývoj mobilních her s licencí populárního televizního pořadu Top Gear od BBC má nově 800 tisíc euro od několika investorů. V přípravě mají být tři tituly, Top Gear Road Trip byl měl vyjít brzy na iOS a Android. Hry mají zahrnout různé věci ze seriálu, včetně závodů po celé Evropě.

Kromě Severní Ameriky a Evropy si budou moci nový Xbox (s pracovním názvem Project Scorpio) v letošním roce koupit i v Číně. Microsoft tak boří hranice, vůbec poprvé se začne herní konzole ve stejnou dobu prodávat v Číně jako v Evropě nebo Americe. Xbox One se v Číně začal prodávat rok po uvedení ve světě. Project Scorpio bude plnohodnotně odhalen v červnu na E3, kde se dozvíme přesné datum vydání a cenu.

Stále pravděpodobnější je samostatné vydání Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Nově ho za 39,99 euro nabízí německý obchod Gamenatix s datem vydání 23. června 2017.

V Los Angeles vzniká v rámci červnové výstavy E3 obří reklama Star Wars: Battlefrontu 2. Minulý rok si tuto plochu zabrala karetní hra Gwent: The Witcher Card Game.

Na Steamu si nově můžete koupit Linux verzi Total War: Shogun 2 a také expanzi této strategie Fall of the Samurai.

Unreal Engine po včerejší aktualizaci v maximální míře podporuje vývoj her pro Nintendo Switch. Předchozí verze byla jen experimentální podporou nové konzole od Nintenda.

Divize Microsoft Studios byla přejmenována na Microsoft Studios Global Publishing. Stále bude mít na starost vývoj a vydávání her pro Xbox a Windows.

Microsoft drží slib, že všechny budoucí Xbox One exkluzivity budou zařazeni do programu Xbox Play Anywhere - koupíte jednu digitální verzi a automaticky dostanete druhou (Xbox One nebo Windows 10). Tento přístup bude i u střílečky Crackdown 3, která má dorazit v letošním roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama