Jednohubky k snídani - čtvrtek 25. srpna
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 25. srpna

Jednohubky k snídani - čtvrtek 25. srpna

Michal Burian

Michal Burian

20

Speciální oblečení od Microsoftu, výroční edice Civilization 6, o pokračování Sleeping Dogs, vtípek od tvůrců Metra, Assetto Corsa s podporou VR a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

2K Games odhalili velmi omezenou Anniversary Edition strategie Civilization VI, kterou fanoušci oslaví 25. narozeniny značky. Vyrobeno bude pouhých 20 tisíc kusů a prodávat se budou za cenu 90 dolarů u vybraných prodejců. Ve sběratelské edici naleznete hru společně s pre-oder balíčky a hlavně set mincí.

Oznámení hry Smash + Grab řadu lidí zklamalo, protože každý od studia United Front Games čekal pokračování Sleeping Dogs. Vývojáři tvrdí, že milovali práci na hře a očividně by rádi dělali i pokračování, ale značku vlastní Square Enix a na nich je také vznik druhého dílu. Vypadá to ale, že o něj společnost nemá zájem. Dle nás z důvodu, že přestřelila očekávání u jedničky.

Sony na 13. září naplánovala tiskovou konferenci v Japonsku před začátkem Tokyo Game Show. Vysílat se bude živě na internetu. Připomeňme, že 7. září proběhne meeting v New Yorku. Sony tak má dvě možnosti, kde oznámit PS4 Slim a PS4 Neo.

The Pan European Game Information Board oznámkovala hru Saban’s Mighty Morphin Power Rangers: Mega Battle pro PlayStation 4 od Bandai Namca. Společnost ale hru zatím oficiálně neoznámila.

Komunitní manažer studia 4A Games (série Metro) má asi rád provokace. Autoři Metra mají ve vývoji dva nové projekty, které zatím neoznámili.

Hráči PlayStation 4 verze No Man's Sky dostanou tento týden další patch, který má vyřešit problémy z 90 procent. Patch se momentálně testuje, přesné datum vydání neznáme.

Závodní simulátor Assetto Corsa má na PS4 dostat podporu pro PlayStation VR, stejně jako DriveClub VR a Gran Turismo Sport, tvrdí to redaktor magazínu Finder, který si neoznámenou verzi mohl prý vyzkoušet.

Deus Ex: Mankind Divided v žádném případě nevyjde na Nintendo NX, vzkázal Eidos. Podle zástupce studia neexistují žádné plány pro NX verzi, ani samotná myšlenka. Spekulace vznikly poté, co vydavatelství Square Enix do světa vykřičelo, že bude podporovat NX.

Pokud se řadíte mezi nefalšované pařmeny a zároveň příznivce Xboxu, tak si pro vás Microsoft připravil speciální oblečení v pánském i dámském provedení. Jde o speciální soupravu pro hraní se šikovnými kapsičkami pro Xbox One gamepad a další potřebné věci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama