Jednohubky k snídani - čtvrtek 26. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 26. ledna

Jednohubky k snídani - čtvrtek 26. ledna

Michal Burian

Michal Burian

6

Obálka od Ubisoftu, Green Goblin v GTA V, filmeček k Mass Effectu: Andromeda a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

V průběhu dnešního dne se můžete těšit na filmeček lákající na Mass Effect: Andromeda. Zatím krátká upoutávka.

Bojovka Injustice 2 nebude mít mikrotransakce, za které byste si mohli kupovat výbavu, abyste měli navrch nad ostatními. Ve hře mohou být mikrotransakce, ale jen kosmetického rázu.

Do svých chytrých telefonů můžete od včerejšího dne stahovat hry Sword Art Online: Memory Defrag a One Piece: Thousand Storm. Oba tituly existují ve verzích pro zařízení s iOS a Androidem.

Hráči War Thunder se připravují na nový turnaj. Proběhne již o tomto víkendu v módech Arcade, Realistic a Simulator. Turnaj bude v pozemních i vzdušných bitvách.

Tomorrow Corporation hodlá na Switch vydat hry World of Goo, Little Inferno a Human Resource Machine. Všechny budou dostupné v den startu konzole, od 3. března. Všechny budou také obsahovat původní soundtracky a Soundtrack Mode, dovolující poslouchat hudbu z her. World of Goo je momentálně dostupné pro Wii, PC, Mac, Linux, iOS a Android, Little Inferno a Human Resource Machine zase pro Wii U, PC, Mac, Linux, iOS a Android.

Díky modifikaci se v GTA V můžete stát Green Goblinem a využívat jeho kluzák s kulomety, raketami, bombami a dalšími zbraněmi. Green Goblin je dobrý také na útok zblízka.

Včera nám od Ubisoftu přišla obálka s pozvánkou do bet For Honor a Ghost Recon Wildlands.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama